Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy "akinek nincs párja, nem hiába szingli", vagy
" a maradékok akik vannak selejtesek"?
Kérdező lehet nem voltál még komoly kapcsolatra érett,hm?
Ha a korod kiirnád tisztábban látnánk picit
2015. júl. 2. 18:19
Egy mondás van erre: "Jól lakottan könnyű az éhínségről elmélkedni". Metszed? :) Akiknek van valakijük, nyeregben érzik magukat, de fordulhat a kocka...;)
2015. júl. 2. 18:20
Viszont Kérdező, nem valószínű hogy huzamosabb ideig az maradnál. Aki viszont igen, na őrájuk vonatkozik.
2015. júl. 2. 18:20
4/18 A kérdező kommentje:
Hát abba, most inkább nem megyek bele, ki volt érett és ki nem. Én 20 vagyok , Ő 3 évvel idősebb.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,meddig leszek szingli( bár most őszintén nem is vágyok kapcsolatra), de ha mondjuk hónapokig, évekig, akkor mi van?
Semmi nincs olyankor, elvezd az egyedulletet, koncentralj a munkara/tanulasra, hobbira, baratokra.
Ezerszer inkabb egyedul, mint egy rossz parkapcsolatban, csak hogy 'legyen valaki'.
Voltam szingli evekig, sokan kerdeztek, hogy megis milyen defektem van, hogy 3 eve nincs parkapcsolatom - csak rohogni tudtam, es annyit mondtam, hogy ebben a szituban az egyetlen defektem, hogy nem vagyok kapcsolatfuggo, es ha nem talalok passzolo embert, akkor nem fogom eroltetni valakivel, akivel nem mukodik :D
2015. júl. 2. 18:32
Az, hogy szingli vagyok nem azt jelenti, hogy nincs senkim. Azt jelenti, hogy bárkit megkaphatok!
2015. júl. 2. 18:32
A normális lányok soha nem szinglik. Eleve nem dobják ki őket, mert egy normális lányt minden srác megbecsül. Ha valami csoda folytán mégis történne ilyen egy normális lánnyal, azonnal találna másik pasit, csak válogatnia kéne a jelentkezők közül.
2015. júl. 2. 18:36
én 4 hónapja vagyok szingli és eszem ágában sincs barátnőt keresni , élvezem az életet a szabadságot , nem feltétlen csak párkapcsolatban boldog az ember attól h nincs senkid lehetsz ugyan olyan boldog . Nem minden egy kapcsolat a te korodban és ne érezd h bármilyen skatulyába is bekerülhetsz azért mert hosszabb ideig nincs senkid. Ha neked így jó akkor tedd ezt , nehogy már mások véleménye alapján éld az életedet.... AZt tedd amit jónak látsz , és amit szeretnél , kit érdekel mások mit gondolnak avagy mondanak rólad a lényeg h te mit gondolsz magadról és a te elképzeléseid, döntéseid alapján éld az életedet ....Mellesleg sokkal boldogabb vagyok egyedül mint kapcsolatokban, Persze mindennek van jó és rossz oldala , de ezt te is tudod had ne részletezzem :)
2015. júl. 2. 18:37
Egy normális ember nem attól érzi magát különlegesnek vagy selejtnek, hogy éppen van-e kapcsolata. Aki ilyet mond rólad, azzal ne foglalkozz, sőt, tudd, hogy az ő egész életében az az egyetlen "nagy" dolog, amit fel tud mutatni, hogy valakinek (akár egy utolsó semmirekellőnek) kellett. Aki így gondolkodik, az általában nem szerelemből van a párjával, hanem azért, mert selejtnek érezné magát, ha szingli lenne.
(egy párkapcsolatban élő nő)
2015. júl. 2. 18:44
Kapcsolódó kérdések: