Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, hogy "akinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy "akinek nincs párja, nem hiába szingli", vagy " a maradékok akik vannak selejtesek"?

Figyelt kérdés
Ha úgy nézzük engem a barátom dobott ki, mert már csak barátságot érzett irántam, meg amúgy is mivel első kapcsolat volt, Ő nem élte ki magát még. Most nincs párkapcsolatom, és mivel szingli vagyok(ráadásul velem szakítottak) gondolom rólam is hasonlót lehet feltételezni...
2015. júl. 2. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Őszintén szólván, nem is tudom, hogy miért foglalkozol ezzel, te is tudod mint mindenki más, hogy nagyon sok a szingli, egyedülálló ember.

Ezek csak idióták által használt kifejezések.

Szerintem ne mások véleményével foglalkozz hanem azzal h neked jó legyen.

2015. júl. 2. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális lányt minden srác megbecsül? Ekkora marhaságot rég olvastam itt.

A kapcsolat két emberen áll, az hogy találsz valakit, azért sokszor a szerencse kérdése is.

Sokszor pont a normális embereket, akár lány, akár fiú nem becsülik meg, kihasználják, aztán dobják őket, mert túl rendesek és az nem elég izgi.

Nincs veled semmi gond, ahogy azzal sem, akinek úgy hozta az élet, hogy egyedül él. Ha olyannal találkozik össze az ember, akivel megvan a kémia, úgy sem tudja elkerülni, hogy kapcsolatba kerüljön vele. Na ehhez kell a szerencse.

2015. júl. 2. 18:54
 13/18 A kérdező kommentje:

8-as ez baromság, már ne is haragudj. A normális lányokkal is szakíthatnak. Én legalábbis annak tartom magam, bár való igaz, sok mindent benyeltem amit nem kellett volna. De életem első kapcsolata volt nekem is, elég naiv voltam. Másrészt, meg nem állok készen egy kapcsolatra, ha most hihetetlen módon lenne vmi udvarló jönne, elhajtanám. De erre most nem nagyon látok esélyt, tekintve, hogy alig van időm kimozdulni, max. az esti futásnál teszem ki a lábam.

Amúgy köszönöm szépen a válaszokat! Valóban nem érdemes ilyenen fennakadni csak itt is olvastam ilyet + hallottam.

2015. júl. 2. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát én mondjuk minden önsajnálat nélkül is azt mondom magamról, hogy selejt vagyok. Még azt is tudom, hogy miért csalt meg az exem és az nem a külsőm miatt volt...

Azóta is egyedül vagyok, nem véletlenül. Szóval van valami ezekben az állításokban.

2015. júl. 2. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha az a személy egy megfelelő ember lenne aki felvillanyozná a napodat nem biztos h elhajtanád :)
2015. júl. 2. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon jól nézne ki az a bizonyos udvarló, biztos, hogy nem hajtanád el.
2015. júl. 2. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyedül még mindig jobb, mint egy boldogtalan kapcsolatban, és azért senki nem tud akárki mellett boldog lenni. Nem baj, hogy egyedül vagy, az se lesz baj, ha több évig egyedül leszel. Az egyedüllétnek is megvannak a maga előnyei, ezeket most használd ki, ne akkor sirasd a fiatalságodat, amikor már nem lesz lehetőséged, időd, és jobban kell alkalmazkodni. Most építheted a karriered anélkül, hogy komolyabb esély lenne rá, hogy háttérbe szorítanának, mert talán elmész szülni mondjuk. Én pl. utazgattam egyedül, senkihez nem kellett alkalmazkodni, oda mentem, ahova akartam, akkor, amikor tudtam, nem kellett egyeztetni. Most már jobban szeretném, ha lenne hozzá társaságom, és lesz is előbb-utóbb, de a 20-as éveimben remekül elvoltam így is, rengeteg élményt gyűjtöttem össze.

Aztán a munkában is helyt kellett állnom, és stabilizálni a dolgokat. Mikor összevissza dobáltak a munkáltatók, és munkanélküli is voltam, annyira kimerített idegileg ez a helyzet, hogy nem is tudtam másra gondolni, csak hogy kikerüljek ebből az ördögi körből, és találjak egy viszonylag stabil helyet, ahonnan egy darabig nem kell váltani. Kb. 2 és fél éve találtam, de nem éreztem azonnal stabilnak, csak kb. egy év után. Barátkoztam, ismerkedtem, vágytam kapcsolatra, mégse tudtam ráhangolódni, erre, mert folyton azt éreztem, hogy kihúzzák a lábam alól a talajt, és így nem lehet stabil jövőt tervezni.

Ne másokkal foglalkozz, elég sok ramaty házasság és párkapcsolat van, ahol a felek nem is igazán boldogok, csak kifelé mutatnak egy álcát. Igen, vannak boldog kapcsolatok is, de épp elég sok a boldogtalan is, hogy ne érje meg fejest ugrani, ha nem érzed tényleg úgy, hogy ő most tényleg megmagyarázhatatlanul úgy hat rád, mint vasra a mágnes.

2015. júl. 2. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Bizonyos emberek szeretnek belekötni másokba enged el a füled mellet.

Ha ez számít én aszex vagyok (persze ezt csak 1 ember tudja).

Az emberek állatlába azt szokták mondani h h h én nem dugok ? Hát nekem nincs igényem ilyenre hát ezt nem értik ???

Ez milyen má ?

Na ezt képzeld el kb 13 éve hallgatom. Na most nekem azé nincs "párom" (utálom ezt a szót) mert pont tudom h az emberek 99%-a nem tud meglenni szex nélkül.

R-Go minek kínozzam a másikat ?

Nekem nem kell neki igen = KÍNZÁS.

Használd ezt a filozófiát.

[link]

Nekem bevált.

2015. júl. 3. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!