Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne értelmet verni egy olyan lányba, akinek egyre selejtesebb a magánélete?
Szeretnék tanácsot kérni egy olyan, húszas éveinek elején járó egyetemista lányról, akinek nagyon selejtes a magánélete.
A lényeg, hogy a lánynak van egy exe, és még mindig azt szereti. Anno az exével már elve úgy jöttek, össze, hogy rossz híre volt a lányok körében. Tipikus rosszfiús csajmágnes, akiről már mindenki tudja, hogy megcsaja a barátnőit, de attól még, vagy talán pont emiatt? Ragadnak rá a buta, szingli csajok. Vagy a kapcsolatosok is... Egyfajta kitüntetésnek érzik, ha a srác pont rájuk vet szemet... Egy ilyen "jó" pasi... Ez a srác tehát, aki a szóban forgó lány exe, oda jár arra az egyetemre, ahová a lány, onnan ismerte meg. A srác magas, inkább vékony testalkatú mint széles, helyes, szemüveges.
Összejöttek. A lány, de akkor most már mondok egy nevet is, Eu, mintha nem is tudná, hogy az összes barátnőjét megcsalta, járni kezdett vele. Hopp, mi lett a vége? Megcsalta Eut is.
Ráadásul a kapcsolatuk után akivel ez az excsávó összejött, azzal már kezdett agresszív is lenni, volt hogy látták, rángatja a karját meg ilyenek, és már a csaj ismerősei mentek oda, hogy minden oké-e. A megcsalás, meg a megjelenő agresszió jelei ellenére Eu továbbra is az exét szerette, pedig azt mondja a mai napig, szereti, de nem jönne vele össze újra... Szerintem ez nem igaz. csak azért mondja, mert nem tud vele összejönni, de ha a srác próbálkozna, szaladna a karjaiba. De ez csak tipp a részemről. Mindig mondja, hogy de a szegény srácnak rossz volt az élete, kb. 12 éves kora óta gondoskodik magáról, hülye az apja, hülye az anyja, stb.
Na, de a lényeg, Hogy Eunak már több mint egy éve van ám barátja. Ez a srác baromira rendes, szereti Eut, és nem is néz ki rosszul. Mindenki mondja neki, becsülje meg, felejtse el az exét, stb. De azok, akik egy kicsit is közeli barátságban állnak Euval, tudják, hogy titkon még szereti az exét (bár nem jönne vele újra össze). Sőt, már fontolja a szakítást a barátjával, azon két okra hivatkozva, hogy Fideszes, meg mert sosem járt még nála (srác az anyjával lakik, aki nem enged senkit a lakásra, se havert, se barátnőt, senkit).
Nem tudom... Oké, ha nem szerelmes a barátjába (mert ez a két indok nagyon mondvacsinált szakítóoknak tűnik, szerintem egyszerűen csak nem szereti már), akkor menjen vele szét, de akkor mit akar? Mire vár? Egy ugyanolyan agresszív, hűtlen srácra, hogy megtiporja? Lábtörlőnek érzi magát? Nem tudom, hogy lehetne helyrebillenteni Eut. Jelenlegi barátját is sajnálom...
Eu amúgy külsőre nem az a feltűnően dekoratív típus, szerintem ezért is van, hogy lehidal attól, hogy az ügyeletes rosszfiú észrevette.
Jó a mai kamusztori, a tegnapi zsuzsis sem volt rossz.
Most megint le fogsz pontozni a regisztrációiddal?
:(:(:(:(:(
Elolvasni is rossz volt a sztorit.
Nem, nem, nem.
Ezzel nem lehet semmit se kezdeni.
Esze sose lesz, ne akarj bele èrtelmet verni.
Màsfelől: te csak a sajàt dolgaidèrt vagy felelős, baràtnőd hasonlókèppen. Az ő èlete, ő a felelős èrte. Ha neki faxról faxra kell repülni, akkor így fog tenni.
Ne töprengj ezen, èld az èleted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!