Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nagyon válogat akkor meleg?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki már vagy 15 éve szingli és lassan 40 lesz és borzasztó kevés nő jön be neki, teljesen átlagos nőket elutasít még szexuálisan is, szép nőkre is rámondja hogy ennek milyen lófeje van már...aug. 20. 19:11
2/10 anonim válasza:
Nem biztos hogy meleg, lehet aszexuál is vagy impotens.
Vagy csak már nagyon hozzászokott a zsebhokihoz :D
3/10 anonim válasza:
Nem azt jelenti, de hogy nehezen tudna jól működni párkapcsolatban és tolerálni a másik hibáit, az tuti.
4/10 anonim válasza:
bejon neked a pasi mi? tudni akarod hogy bepróbálkozz e nála?
6/10 anonim válasza:
Kb. én is ilyen vagyok, és nem vagyok homi.
Ettől még lehet, hogy ő az.
7/10 anonim válasza:
Exem is ilyen.
50 felett van és egyedül.
Senki nem volt elég jó neki, és mindig volt egy állandó barát akivel eljárnak autókázni.
Hiába volt a barátjának nő, én tapasztaltam az exemet az ágyban és nem működött.
Szerintem meleg volt.
9/10 anonim válasza:
Ha már valamilyen nő tetszik neki, akkor nem meleg... nem attól hetero vki, hogy fűvel-fával is összejönne, csak mert van lyuk a két lába között.
10/10 anonim válasza:
Miből számolta ki, matematikus ön? xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!