Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor egy nagyon kövér férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy nagyon kövér férfi vékony nővel van annak csak pénz az oka vagy más oka is lehet?

Figyelt kérdés
aug. 20. 15:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Szerelem?
aug. 20. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nemcsak pénz, hanem sok pénz.

Amúgy meg egy ilyen felállásban nem a férfi van a nővel, hanem a nő van a férfivel.

aug. 20. 15:23
 3/11 anonim ***** válasza:
28%
lehet hogy a pasi jó ember
aug. 20. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
8%

Hát millió dolog lehet, egy kivétellel és a vonzalom. Bármi más elfogadható válasz, de a vonzalom tuti nem. Senki nem tart vonzónak egy kövér férfit. Még nőt időnként 1-1 csodabogár, anyakomplexusos, feed/zsír fétises vagy "kiskorában elnyomott srác" igen, de fordítva nem. Egy nő sosem fog vonzódni egy átlagosnál kövérebb emberhez.

Ez így van jól.

aug. 20. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Én indulok a kövér férfiakra.
aug. 20. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

5.

Ez az állítás nem igaz. Vagy lemaradt, hogy...

- te magad is férfi vagy, valami perverz, nagyon szőrös, szakállas perverz

- elmúltál 60 éves

- kannibál vagy(?), akkor meg jól jön a plusz hús

- te magad még kövérebb vagy, mint amit még elnézel (pl. ha a csávód lehet 120, akkor te legalább 150 vagy)

aug. 20. 16:47
 7/11 Barito ***** válasza:
aug. 21. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet más oka is. Nem azt mondom, hogy gyakori eset, de az ismeretségi körömben is van ilyenre példa.

Akiket én ismerek ilyen párt, ott ezek voltak az okok:

- a nőnek más elvárása volt, ami nagyon fontos volt neki, nem egy bizonyos típusú külső... összejött két tudománymániás reálos-matekos tanár :)

- a férfi a kapcsolat alatt hízott meg betegség miatt

Ill. van az is, amikor vkinek a túlsúly / háj a vonzó.

aug. 21. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:

" a férfi a kapcsolat alatt hízott meg betegség miatt"

Ez még esetleg lehetséges, ez tényleg olyan, hogy "hát sajnos ez van"

"Ill. van az is, amikor vkinek a túlsúly / háj a vonzó."

Na, ez viszont nem.

aug. 21. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Pedig lehet a túlsúly és a háj is vonzó.Én normál alkatú,inkább sovány férfi vagyok,és csak az extrém kövér nők indítanak be.Lehetne normál,"jó alakú" partnerem is,de ők nem vonzanak.Persze tudom,hogy nem ez a jellemző,de van ilyen is.
aug. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!