Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő gyakrabban a duci kövér nő vékony sportos férfi felállás mint fordítva?
Hát mi a férjemmel úgy lettünk ilyen pár, hogy én a terhességek után nem fogytam le annyit amennyit kellett volna.
175 cm vagyok 56kg-ról indultam a házasságunk elején. Ő ugyanolyan sportos mint volt 11 éve amikor megismerkedtünk, én meg 76kg vagyok 🤷♀️. Most ő utánna néznek a lányok, a kapcsolat elején meg a fiúk néztek én utánnam. Bánt az ügy, igyekszek fogyni.
A teltebb női alkat a régi korokban is vonzó volt. Egy újkeletű divat, hogy a vékony, mostanra a sportos női test az ideál. A férfiaknál azonban mindig is az erő, az arányos, izmos test, a ruganyosság, mozgékonyság volt a vonzó.
Ma már szabad a gazda, de az ösztönök így is jelen vannak.
Azért, mert egy nőn sokkal vonzóbb a ringó cici és széles csípő, nagy fenék, mint egy férfin.
Amelyik férfin van izom is, van válla, karja, annak egy kis pocakkal sem gond a csajozás.
Szerinted ezt írtam?
Amúgy meg persze, a sminkkel és a műkörömmel is csak úgy születtünk, alapból nem nő rajtunk egy szál szőr se, a természetes illatunk fahéjas vaníla, a szép bőrt meg jó alakot elég csak elképzelni és magától valóra válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!