Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő gyakrabban a duci kövér nő vékony sportos férfi felállás mint fordítva?
#8 „cserébe egy férfi könnyebben fogy és izmosodik”
A nőknek meg nem is kell izmosodni. A világ egyáltalán nem gonosz… :)
Én máshogy látom; csinos, sportos nők mellett látok rendszeresen olyan férfiakat, akiknek a hasa kifolyik a nadrágjukból.
Ennek már csak statisztikai alapon is több értelme van, tekintve hogy jóval több a túlsúlyos férfi, mint [link]
Én még soha nem láttam ilyet.
Bocsi, egy kivetellel.
A férfi ugyan sportos volt, de gnóm testalkatú és torz arcú.
A nő meg duci volt, de nagyon jó súlyelosztással.Nagy mell, fenék, laposabb has, vékonyabb derék, homokóra alak, szép arc, haj, igényes stílus, stb.Tehát még így is a nő sokkal szebb és gusztusosabb volt, mint a faszi.
#18 „A nő jobban rá fogja önmagát venni, hogy változzon testalkatilag, míg ha fordítva lenne, akkor a pasi nem foglalkozna magával így, e téren.”
És ezt mibű sikerült leszűrni? Volt egy túlsúlyos nő ismerősöd, aki lefogyott? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!