Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 30 évesen milyen ismerkedési lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Neten kívül fogalmam sincs merre kellene indulnom ismerkedés szempontjából ebben a korban annyira korlátozottak a lehetőségek nem úgy mint 20èvesen. Mit tudtok tanácsolni ,nektek hogy megy ebben a korban?aug. 20. 14:20
1/9 anonim válasza:
30+férfiként a következő lehetőségek vannak:
-örökké szingli
-pótapaság
-kövér nők
2/9 anonim válasza:
Miért csak az a 3 lehetőség lenne? Ez hülyeség.
3/9 anonim válasza:
A kövér nőket is ugy irod le mintha földönkívüliek lennének. Attol mert valakin van felesleg attól még lehet normális, magasan képzett, aranyos, szerény, és sikeres nő.
4/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Közösségbe kell menni. Én pl sose túráztam, de találtam egy olyan irodát, akik kalandtúrákat szerveznek és ott ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Egyébként meg tényleg alig van hol értelmes emberrel ismerkedni. Eddig azért jópár túrán volt olyan aki egyébként szimpatikus volt.
9/9 BohócKolbász válasza:
Nemigen vannak lehetőségek. Mindig azt mondják közösségbe kell menni. Azért kell elmenni hogy felszedjek valakit, ha unalmas a program ha nem? Ez elég ellentmondásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!