Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járatják le az Incelek a nőket?
Erről a kérdésről van szo:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nyugi, értelmes embernek nem ennyi egy nő. A punci csak a cseresznye a tejszínhab tetején.
Tényleg?
Akkor próbáld ki, hogy nem fekszel le a pasiddal 1 évig, és meglátjuk, hogy elég lesz-e neki a tejszínhab.
:D
Max ha ő Ralf Schumacher :D
Nem érted a lényeget látom. :D Ha csak a punci számítana, akkor bárki ráhajtana a ronda, 150 kilós, kibírhatatlan természetű nőkre, mert hát azoknak is van puncija... Szerintem egyetértünk, hogy nem sokan vágynak ilyen nőre még csak szexre sem, nemhogy normális párkapcsolatra XD
Egy nő sokkal több, mint egy punci. Aki csak puncit akar, az menjen prostihoz és ne a normális nőket rontsa el azzal, hogy átveri, kihasználja, aztán bizalmatlan lesz az összes férfivel szemben, mert pár nyomoronc barom ártott neki.
#16,
Ne menjünk el az orvosi szélsőségek irányába, ha lehet. Nem ez az átlag.
#17,
Megint a szélsőséges példa. Igen, a nő szépsége a lényeg, de lehet bármilyen szép, ha nincs punci, dobva lesz, mert az kell.
Igen, a mangalica puncival senkinek nem kell, de ez nem érv arra, hogy a punci csak a cseresznye.
Nem, nem az.
A punci a CPU a gépedben. Nem az a gép, de nem is egy kihagyható cseresznye.
18
egyaltalan nem szelsoseges h ellenjavalt a szex a terhesseg alatt. Mivel eleg meredekekn ivel fel a meddosegi problemak kore igy ha nehezen de osszejon a terhesseg akkor nem javallot a szex. De nem csak meddosegi problema mas is lehet a hatterbe.
A no lenyege onmaga nem a szepsege sem a nemi szerve !!! Az csak a pasiknak kihagyhatalan mert keptelen nem a nemi szervukkel gondolkodni. Talan az agyaddal kellene h felfogd a no egy ember nem PC alkatresz! Plane nem szukseges . Az csak te fejedben. Bocs a farkadban az ! Mert h el ne tevesszem a gondolkodo szerved.
Nem, nem a nő szépsége a lényeg. Lehet én vagyok fura szerzet, de nekem kell az egész nő. Kell a teste, a lelke, mindene. Ugyanúgy fontos egy szép arc, egy szexuálisan vonzó test, mint egy megnyerő személyiség, egy pozitív kisugárzás, egy szerethető lélek. És igen, az összképet tekintve a punci csak cseresznye a tejszínhab tetején, arról nem is beszélve, hogy minden nőnek van. :D
Nem lehet éjjel-nappal csak szexelni hosszútávon, aki szerint tényleg ez a legeslegfontosabb egy nőben, az tényleg inkább prostizzon. Rengeteg fontosabb érték van egy nőben, minthogy puncija van ahova be lehet dugni a farkad.
#18,
ezért kellene nem 40 év körül elgondolkodni a gyereken.
Nálunk az első gyereket 27 évesen szülte nyuszi, azóta van még 2. Soha nem volt nehogy 1 év, de még annak töredéke sem, amit kihagytunk volna, igaz, nálunk ez nem kényszer egyik részről sem.
"A no lenyege onmaga nem a szepsege sem a nemi szerve !!! "
Már megint az önámítás csapdájába esünk: ha ez igaz lenne, akkor nem a szépségipar lenne az egyik legrégebbi és legjobban válságálló iparág a világon. De valamiért mégis az.
Azért, mert a valóság az, hogy a nő szépsége, fiatalsága az, ami megfog minket. Miután megfogott, utána jönnek a plusz pontok, amikkel megtart minket és fordítva is.
A személyiség, stb, önmagában nulla pont, mert ha nincs amivel megfogjon, tehát nem szép, csinos, fiatal, esetleg ígér a feltöltött szájával orbitális szopást (nekem nem jön be az, de sokaknak igen), akkor megsütheti a személyiséget, stb, mert akkor max kompromisszumként tekinthetnek rá.
Sajnálom, így működik az ember.
Persze lehet nyomni az önigazolást, de a statisztikai számok nem titeket igazolnak.
#19,
"Lehet én vagyok fura szerzet, de nekem kell az egész nő. "
Miután megfogott a külsejével.
"Rengeteg fontosabb érték van egy nőben, minthogy puncija van ahova be lehet dugni a farkad."
Igen, amiket azután találsz meg, miután odavonzott a külsejével, és dugtatok egy jól.
Aztán megkérdezed, melyik a kedvenc költője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!