Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Ádám fiatal, jól néz ki, de még keveset keres. Kéne vagy 5 év mire jól fog keresni.

Dezső 50 éves, vállalkozó, sokat költ rám, de viszont van egy pénz 💸 éhes ex felesége, meg 3 követelődző gyereke.

Dominik, ő nagyon jó pasi és pénze is van, de ő ilyen Playboy típus, nehéz lenne megfogni. Ebbe sok melót kéne bele fektetni.

aug. 19. 19:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Jaj, nem írtam le mindent! Ok: fodrász (nekem igen is fontos!), hajhoszabbítás, kozmetikus, körmös, pedikűr, száj töltés, russian contour, most lesz majd mellműtétem, szolárium (most nyáron nem, de ősztől tavaszig mindig), pillás, botox. Edzések: Gym (rúdtánc is ott van), úszás, barre.

És ha már itt tartunk, ruhából sem fogok szar hordani, cipők, táskák, kiegészítők. Ezeket kell kifizetni.

aug. 20. 08:31
 32/39 anonim ***** válasza:
92%
Ne etessétek a trollt.
aug. 20. 08:36
 33/39 anonim ***** válasza:
94%

Erre leírod az összes dolgot amit egy szilikon szajha csinál XD Ki vagy te, Kelemen Anna? XD Botox? Aki gymet ír kondi helyett, az valószínűleg fiatal, mi szüksége lenne botoxra? XDXD Legalább logika lehetne a sztoridban és az önellentmondásokat is mellőzhetnéd. Nem tudod melyik pasit válaszd, de egyértelműen a pénz a legfontosabb neked? Nos, akkor nem egyértelmű, hogy mindig azt kellene választanod akinek jelenleg a legtöbb pénze van, azt jól lehúzni aztán jöhet a következő? Nem láttál még aranyásó nőket? Öreg, gazdag faszikkal vannak együtt, lehúzzák őket, majd mennek a következőhöz.

aug. 20. 08:43
 34/39 anonim ***** válasza:
94%

31; akkor ezt mind neked kell kifizetni, igaz?

Jól értem, hogy ezt nem várod el, hogy a pasi fizesse helyetted..., ugye?

aug. 20. 08:48
 35/39 anonim ***** válasza:
93%

De olyan jó nézni ahogy vergődik :D

aug. 20. 08:53
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
35. Én is jót röhögök rajta, szűz incel. :)
aug. 20. 09:50
 37/39 anonim ***** válasza:
93%

Olyasmi, de az se lepne meg ha az oldal fizetné a kamu kérdésért, hogy forgalmat generáljon xdxd

aug. 20. 09:52
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

"És ha már itt tartunk, ruhából sem fogok szar hordani, cipők, táskák, kiegészítők. Ezeket kell kifizetni"

Én azért elég jól keresek, társadalom felső 20%-a, de ilyen nyomorék csajjal biztos nem jönnék össze, aki olyan ocsmány, hogy ennyi szarra szüksége van.

aug. 20. 11:45
 39/39 anonim ***** válasza:
38. Végre egy normális ember!!
aug. 20. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!