Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit válasszam?
Ádám fiatal, jól néz ki, de még keveset keres. Kéne vagy 5 év mire jól fog keresni.
Dezső 50 éves, vállalkozó, sokat költ rám, de viszont van egy pénz 💸 éhes ex felesége, meg 3 követelődző gyereke.
Dominik, ő nagyon jó pasi és pénze is van, de ő ilyen Playboy típus, nehéz lenne megfogni. Ebbe sok melót kéne bele fektetni.
24. De hát nem is nő, miért etetjük a trollt?
Annyira nő, mint amennyire én elefánt. Egy nő nem így gondolkodik és nem így nyilatkozik!
24/N
Ráadásul milyen nő az, aki a pénzért megvehető dolgok között felsorolja a fodrászt, de a kozmetikust, körmöst nem? XD Legtöbb nőnek még előrébb van a körmös, mint a fodrász. Legalábbis többször hallom, hogy körmöshöz mennek, mint fodrászhoz XD
"imádok utazni, vásárolni, fodrász, gym stb se ingyen van"
Nincs ingyen, de ezek azért halálosan drágák se, pl. ha nem lennél fogyatékos és egy normális melót összehoznál, akkor ezek saját fizudból kijönnének.
De láthatóan nem vagy túl értelmes.
Az első ultragáz mert nekem kell fizetni a randin.
Tehát konkrétan én randiztatom magam .
A másik kettő okés!
Szóval ha ezt nő írta .
Ha meg egy incifinci aki szerint minden nő aranyásó, akkor keress egy gazdag pasit incike, mert te látens meleg vagy.
"erre találták föl a munkát"
Akkor nem is maradna időm ezekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!