Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ilyen barátnőm? 😍 40F
30as válaszoló közel van. De ez nem elég mert először meg kell ismerni, be kell jutni a csaj komfort zónájába mindezt úgy, hogy a csajnak esze ágában sincs összejönni idősebb palival. El se tudja képzelni ezt.
Én egy ismerősön keresztül toltam. Időnként hozta magával a célpontot is közös programra. Aztán mikor megvolt a felépített komfort már direktben is kerestem a lányt. Aztán feladatot bíztam rá. Jópénzért vigyázzon a gyerekemre. Ebből felépült az, hogy feszélyezettség nélkül jött fel hozzám, volt a társaságomban. Jött és ment. Vagy hogy itt maradjon és együnk igyunk.
És maradt... És az enyém is lett.
Ezek után jöhet az be képbe, amit írt a 30 és full suggarbabyt csinálni belőle.
Amúgy ez a lány semmi "extra".
Mondjuk nekem is tetszik, hogy nincs agyon sminkelve/filterezve.
Én is így nézek ki smink nélkül, természetes szépség (rám is ezt mondják).
Úgy érted egy 14 éves influencer lányka? 40 évesen? Ez nagyon nem okés.
Keress egy nőt a te korodban, vagy legalább a beleegyezési korhatár fölött. Keress valakit, aki kirándulni, utazni szeret, akivel jól megvagytok. Eleve halálra idegesítene egy kislány, aki ott nyafog neked egész nap azon hogy mi történt a gimis barátaival. Támassz reális és olyan elvárásokat, amik valóban jók lennének neked, nem ilyen átgondolatlanokat.
utolsó 14 éves a beleegyezési korhatár a fél világban, köztük Magyarországon is.
Csak az edzők tanárok vagy egyéb hatalmi poziciósokra vonatkozik 18 as határ...
35 neki nem tetszenek a korabeli nők...undorodik tőlük lényegében....
36 az, hogy legális, nem azt jelenti, hogy jó dolog.
Szerencsére nektek irigy embereknek sose lesz ehhez köze.
Valahogy sejtem a 18 éves 30 éves kapcsolata is "pedofil" a ti beteg irigy agyatok számára
Senki nem irigy itt, csak álmodik a nyomor, az ilyen kérdező-féléknél, ami brutál szánalmas.
A 14 éves, de a 18 is vígan körberöhögi ezeket a kivénhedt, nyálcsorgató kutyákat.
(Kivéve, amelyik tele van pénzzel, de azok nem itt írogatnak 🤣)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!