Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet barátnőm, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm, ha kicsit szégyenlős vagyok?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem ezeket, hogy szexuális utalásokat tegyek nőknek vagy ezzel viccelődjek férfi társaságban, hogy mit csinálnék a nőkkel. Ezt a témát idegen emberekkel tárgyalni nekem nem komfortos. Levetkőzni sem szeretek mások előtt, csak ha jól ismerem az illetőt.

aug. 15. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Lehet. Nekem is lett. 41f
aug. 15. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Persze, hogy lehet, lesz is.

Amiket leírtál az nem hátrány.

35/N

aug. 15. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Lehetne, de nem lesz :)

Kivéve, ha nagyon vékony vagy, akkor talán mégis.

aug. 15. 13:45
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Lehet, és szerintem lesz is. Nekem is lett, igaz, hogy csak pár évvel az érettségi után. Bár kicsit túlsúlyos volt, de valami fura oknál fogva bejöttem neki, gyakorlatilag ő szedett fel engem, és nem én voltam neki az első, tehát még tanulni is tudtam tőle, plusz az önbizalmam is megjött. Emiatt hálás is vagyok neki. Egyébként közös volt a baráti körünk, innen jött az ismeretség.

Azóta pedig ahány kapcsolatom volt, mint hozzáadott valamit a magabiztosságomhoz, és ebben benne vannak többek közt a szexuális töltetű viccek is, persze csak mértékkel, és a jó ízlés határain belül.

Szóval fel a fejjel, hagyd elcsábítani magad, a többi pedig majd tényleg jönni fog magától! ;)

aug. 15. 13:53
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Persze hogy lehet. Amiket leírtál egyáltalán nem ciki dolgok a szemünkben.
aug. 15. 13:55
 6/15 anonim ***** válasza:
50%

Lehet-e barátnőd? Lehet. 🧐

Tetszeni is fog? Az már jóval esélytelenebb. 🤮

aug. 15. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
De üdítő lenne végre egy nem állat férfi.
aug. 15. 14:53
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Az itteni feministák szerint minden pasi maximum egy ocsmány tehén nővel tudna összejönni 🐄🐄🐄🐮🐮🐮.
aug. 15. 15:27
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

8.

Jó ez a válasz.

Én 1 éve élek csak Magyarországon, a gyakori kérdések -be kb.3 hete regisztráltam, mert azt mondák itt kapkok választ a kérdésemre, sok itt a szakember. Na azóta tudom, hogy csak szivattak 😅 akik tanácsolták.

Olvasgatni és szórakozni járok ide, és már tudom, hogy teljesen jó az életem, egyáltalán nem vagyok nyomorult, és egész jól írok magyarul.

aug. 15. 15:37
 10/15 anonim ***** válasza:
24%

Én is ilyen voltam, de még vagyok is, elég későn, 25 évesen lett az első komolyabb kapcsolatom, de lett. Azóta is házasok vagyunk, 40 múltam.

A feleségem is, és előtte az a néhány barátnő, aki volt, ők épp, hogy előnyként említették, hogy szegénylősebb, visszahúzódóbb vagyok. Egytől egyig azt mondták, hogy ez volt vonzó számukra. Nyilván vannak lányok/nők, akik a nyomulós pasikat szeretik, de a feleségem konkrétan ezért csapott le rám (igen, igazából ő kezdeményezett), mert tetszett neki, hogy nem vagyok nyomulós. Aztán mesélte is a megismerkedésünk elején, hogy elege van/volt már a sok srácból, akik rögtön fogdosni akarták és nyomultak ezerrel.

Szóval nem feltétlenül hátrány ez a tulajdonság.

aug. 15. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!