Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm, ha kicsit szégyenlős vagyok?
Es milyen csajok voltak ezek?
Amugy en is hasonlo tipus vagyok, ha viccelodni akarok, inkabb sztorizok, mert az jopofa, nem kozonseges.
40F incel
#11: "Es milyen csajok voltak ezek?"
Na itt jön a leg meglepőbb dolog talán, hogy pont nem felénk, visszahúzódó lányok voltak "ezek", de inkább mondjuk úgy, hogy ők :)
A feleségem is sokkal harsányabb, lendületesebb, mint én, és előtte a többi barátnőm is inkább ilyenek voltak.
Én úgy vettem észre, hogy ez többnyire így szokott lenni. A szerényebb, szégyenősebb lányok szoktak inkább vakányabb srácokat keresni, mert mintha kellene nekik, hogy valaki erősítse, vezesse, irányítsa őket.
A pörgősebb lányok meg mintha jobban szeretik, ha tudnak irányítani a kapcsolatban.
Nem titok, ez nálunk is így van, a feleségem a szervezőbb fajta, de én ezt sosem bántam, sőt! Nekünk ez így jó.
Es kinezetre milyenek?
"A szerényebb, szégyenősebb lányok szoktak inkább vakányabb srácokat keresni, mert mintha kellene nekik, hogy valaki erősítse, vezesse, irányítsa őket"
Az tre, en atlagos kinezetu, szereny csajokkal probaltam ismerkedni. Lehet, hogy a harsanyabb, bulizos tipusu noket kellett volna celbavenni? Utolag mindegy, bar ez kisse paradoxnak tunik......
40F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!