Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is teljesen feladta a mérete miatt?
Kemény 13 centi a pénszem 12,5 kerülettel, 4,2 szélességgel. Mivel fiatal vagyok (21), ez már nagyon kicsi méret. Az átalg is 15 centi, de elvileg már a fiataloknál nagyobb.
EGyszerűen nincs kedvem sem ismerkedni, mert ezzel csak csalódás fog érni (ahgy eddig is). Gondolkodtam nyitott kapcsolaton, de azt nem tudnám elviselni.
Szerintem ezzel a mérettel nincs gond. Igen, az átlagnál egy nagyon picit kisebb, de ha ügyes vagy, akkor az nem jelent problémát.
Pl a nőknél fontos a csiklóizgatás, hiszen nagyobb részünk nem jut orgazmushoz csupán attól, hogy behatolsz. Vannak egyéb erogén zónák is, ilyen pl a nyak és a csukló.
Plusz vannak olyan fiatal nők, lányok, akiknek szűkebb, kisebb a hüvelyük. Nekik bőven elég a 13 centi is, hiszen az átlag hüvelyhossz sem 2 méter, hanem általában 10 körüli.
A lényeg, hogy szerintem ne keseredj el. Ha hosszútávú kapcsolatot keresel, ott a lány nem hiszem, hogy azért ne akarna veled lenni, mert egy kicsivel kisebb, amit így ránézésre meg se tudna állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!