Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is teljesen feladta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is teljesen feladta a mérete miatt?

Figyelt kérdés

Kemény 13 centi a pénszem 12,5 kerülettel, 4,2 szélességgel. Mivel fiatal vagyok (21), ez már nagyon kicsi méret. Az átalg is 15 centi, de elvileg már a fiataloknál nagyobb.

EGyszerűen nincs kedvem sem ismerkedni, mert ezzel csak csalódás fog érni (ahgy eddig is). Gondolkodtam nyitott kapcsolaton, de azt nem tudnám elviselni.

2024. aug. 18. 10:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
68%
#30 Te sem tanultál soha statisztikát, igaz? 😂
2024. aug. 18. 12:05
 32/52 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy teljesen valid, hogy a fiatal pasiknak nagyobb van. Teljesen logikus is. Egyreszt naluk mar elojon a szelekcio eredmebye, masreszt valamitol a magassaguk is ugrasszeruen megnot, ahogy a labmeretuk is. Dolgoztam cipoboltban tavaly nyaron. Minden masodik fiatalnak (14-16) 44-5 cipo kellett, de nem egy 16 eves volt, akiknek 47 kellett. Behez elkepzelni, hogy pont a peniszuk nem not volna.
2024. aug. 18. 12:10
 33/52 anonim ***** válasza:
14%
Ja és azt elfelejtettem, hogy pont az egyik ottani kolléganőm mondta, hogy nem hiaba ismerkedik szex celjabol fiatak pasikkal. Bem fejtette ki, de eleg egyertelmu volt hogy mire gondol.
2024. aug. 18. 12:11
 34/52 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ezzel a mérettel nincs gond. Igen, az átlagnál egy nagyon picit kisebb, de ha ügyes vagy, akkor az nem jelent problémát.

Pl a nőknél fontos a csiklóizgatás, hiszen nagyobb részünk nem jut orgazmushoz csupán attól, hogy behatolsz. Vannak egyéb erogén zónák is, ilyen pl a nyak és a csukló.

Plusz vannak olyan fiatal nők, lányok, akiknek szűkebb, kisebb a hüvelyük. Nekik bőven elég a 13 centi is, hiszen az átlag hüvelyhossz sem 2 méter, hanem általában 10 körüli.

A lényeg, hogy szerintem ne keseredj el. Ha hosszútávú kapcsolatot keresel, ott a lány nem hiszem, hogy azért ne akarna veled lenni, mert egy kicsivel kisebb, amit így ránézésre meg se tudna állapítani.

2024. aug. 18. 12:12
 35/52 anonim ***** válasza:
85%
33 éves nő vagyok. Soha a büdös életben nem az alapján kerestem párt magamnak, hogy a másiknak hàny centi. Találkoztam 20 centis rombolóval, amelyik 2 perces tilitoli után el is sült. Én meg ott maradtam kielégítetlenül minden alkalommal. Rohadtul nem a mérettől függ az, hogy egy nőnek jó e. Az a csávó is oda volt magától, hogy neki mekkora van, aztán egy hatalmas csalódás volt a részemről. Ez csak a férfiaknak fontos, nem a nőknek.
2024. aug. 18. 12:22
 36/52 anonim ***** válasza:
19%
#35 ezt a f"szságot nem unjátok még? Ennek semmi értelme. A 12 centis is elsülhet 2 perc alatt. Viszont ugyanolyan teljesítmény mellett nincs az az isten, hogy a kisebb jobb legyen.
2024. aug. 18. 12:28
 37/52 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is a méret egyedül a "férfiaknak" fontos, nőknek és férfiaknak nem oszt és nem szoroz ha tudja használni, képes kielégíteni a nőt nem pont a méretével. A kisebbségi komplexus, a "férfi" hiúság miatt teljesen elveszíted önmagad. Hát csak sajnálni tudlak.
2024. aug. 18. 12:29
 38/52 anonim ***** válasza:
67%
36-os válaszoló, itt nem az a baj, hogy 2 perc alatt elsül. Hanem, hogy pökhendin közölte velem a 20 centis ficsúr, hogy ő ennyit bír az ágyban és fogadjam el. Nem hajlandó fejleszteni sem, elégedjek meg azzal, hogy 2 percig van bennem egy 20 centis, mert ez átlagon felüli méret. A férjemnek 17 centis és nem csak a 20-30 perc az alap nàla, hanem sokkal nagyobb élvezetet is tud okozni. Használni is tudni kell! Életem legxarabb kufirca volt a 20 centissel volt. Csak mondom.
2024. aug. 18. 13:03
 39/52 anonim ***** válasza:
20%
#38 Na akkor eljutottunk oda, hogy kiderült, hogy nagyobb van az átlagnál, a 13 centitől meg bőven, miközben átlagon felüli idejig bírja az ágyban 😂. Na erről beszélek és a kérdező is ezt nem tudja hozni.
2024. aug. 18. 13:23
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Kit?
2024. aug. 18. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!