Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is teljesen feladta a mérete miatt?
Kemény 13 centi a pénszem 12,5 kerülettel, 4,2 szélességgel. Mivel fiatal vagyok (21), ez már nagyon kicsi méret. Az átalg is 15 centi, de elvileg már a fiataloknál nagyobb.
EGyszerűen nincs kedvem sem ismerkedni, mert ezzel csak csalódás fog érni (ahgy eddig is). Gondolkodtam nyitott kapcsolaton, de azt nem tudnám elviselni.
Nekem 12-13cm, eddigi négy párom közül egynek nem volt pusztán a behatolástól orgazmusa, megjegyzem első párom volt, ergo én is bénább voltam, nem is bírtam olyan sokáig etc etc...
Az utolsónak viszont kb csak velem volt, pedig volt jópár exe...azt hitte addig, jelezte is előre, hogy nem képes rá, aztán mégis ;)
Persze, biztos van, akinek ez kevés, ez 100%, de van, akinek bőven jó, mint látszik.
Igazából, ha a szexuális kultúrád nem addig terjed, hogy monoton ki be húzogatod, hanem mellette figyeled a reakcióit, kitapasztalod, hogy hogy, hol és mikor csókolj, érints, mikor gyorsíts stb stb, akkor elég jó hatásokat tudsz így is elérni.
#6 Arra gondolta, hogy a párom félre mehetne szabadon.
#8 Borsodban nettó 460al kezdtem adókedvezénnyel 2 hónapja.
#9 A kis mellnek semmi jeletnősége.
12 persze nagyon szeretik csak épp komolyra házassághoz már keresnek mást akkken van mit fogni. Nem egy exem őszinte volt velem nem ugy hogy megbántson, hanem pl egyikkel sok volt már a veszekedés kezdtük feladni es mondta hogy ha szakitunk nem is kéne neki senki aztán szakitas után maradtunk barátok es mikor kerdeztem x tetszik e neki(közös ismink) akkor mondta hogy majd vmi mellesebb csaj kéne neki..
Másik exem is kapcsolatban egyszer emlitette csak hogy nagyon szép vagyok de lehetne ugyan kicsivel nagyobb mellem, de nagyon szép melleim vannak amugy.
Hát utánam nemhogy mellesebbet de egyenesen egy hájas asszonyos tipusu nőt szedett fel..
Aztán mikor neten vannak ezek a szexkeresők azzal kezdik milyen a mellem..
Es ha lenne is penzem megcsináltatni de rendszeres kontrollra cserére szűrésekre már nem lenne..
Én 16 évesen adtam fel. Igaz sok más is közre játszott, külső, család, anyagi helyzet stb de én is a farok méretet éreztem a legnagyobb gondnak. Az ez miatt kialakult komplexus miatt pedig az egész életet, mindent feladtam és végül totál mentális beteg lettem. Semmi jóval nem biztatlak, a 13 tényleg nagyon kicsi, még a hazudott átlag alatt van. Egyetlen lehetetlen dolgot tehetsz, megpróbálsz normális életet élni és kikapcsolni ezt a problémát. Tanulj sportol legyél normális jófej, legyen jó munkád érdekes hobbid stb. Ha minden mást maxra tolsz és ki tudod kapcsolni a kisebbségi komplexusodat van esély arra hogy egy lány megszeret és elfogadja ezt a hiányosságodat. Egy biztos ami öreg kisfarkúként biztosan tudok mondani , ha feladod akkor biztos nem lesz senkid, ha próbálkozol megvan az esély, és bármi megtörténhet. És ami fontos az elvesztegetett időt sose kapod vissza. Ha úgy érzed kérj pszichológiai segítséget.
Én nem tettem meg , nagyon ráfizettem. Kitartást és sok lelki erőt. Ja és ami szintén kb lehetetlen csaj nélkül, tanulj meg istenien nyalni 🤪👅
#9 nettó hülyeség, a nőket semmilyen hátrány nem éri a kis mellméret miatt , sőt a férfiak fele azt szereti.
És semmilyen ráhatása nincs a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!