Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is teljesen feladta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is teljesen feladta a mérete miatt?

Figyelt kérdés

Kemény 13 centi a pénszem 12,5 kerülettel, 4,2 szélességgel. Mivel fiatal vagyok (21), ez már nagyon kicsi méret. Az átalg is 15 centi, de elvileg már a fiataloknál nagyobb.

EGyszerűen nincs kedvem sem ismerkedni, mert ezzel csak csalódás fog érni (ahgy eddig is). Gondolkodtam nyitott kapcsolaton, de azt nem tudnám elviselni.

2024. aug. 18. 10:43
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
11%

Persze szeretik ezzel kezdtem!!

Csak épp le leszek cserélve is mert meg is unják!

2024. aug. 18. 11:16
 22/52 anonim ***** válasza:
56%

A netes szexkeresők meg aztán a nyersen legőszintébbek is.

"Milyen a melled miert nem mutatod meg kicsi?🤣"

Neten legalább kimerik mondani ill ereztetik mit gondolnak élőben persze nem ez megy.

Hanem másik pasi előben lazában:

"Nem ertem miért vagy szégyellos ezen nincs mit takarni, még megérteném ha nagyok lennének hogy akkor takargatja magát egy nő."

2024. aug. 18. 11:18
 23/52 anonim ***** válasza:
0%

#20 semmi ilyen tapasztalatod nem lehet ezzel 18 éves korod óta.

Ha még nem vagy annyi akkor elhiszem hogy piszkálnak miatta de pár év múlva semmilyen jelentősége nem lesz a megjelenésedben.

Vagy inkább csak hisztizel. Ahogy mondtam a pasik kb felé a kis mellett szereti, a kis farkat kb a nők 20-30% fogadja el. Nem szereti vagy nem elég csak elfogadják pl kapcsolatban

2024. aug. 18. 11:24
 24/52 anonim ***** válasza:
18%

Ne te mondd már meg milyen tapasztalataim lehetnek meg nem lehetnek.

Nem igy van ez egy tévhit amit allitasz.

Tinikoromban a nagymellu bnommel mentem a boltba. Hát a pasiknak leesett az alla is a barátnomtol engem eszre se vett senki soha. Fiu osztalytarsam meg kiröhögött hogy nézzétek már akkora a melle mint nekem hahaha.

Elso 14 éves kori tapasztalatok.

Kesobb meg ezekre épult a többi.

A nagymellu bnom mellett ma se rughatok labdába se akárhova megyunk a gyertyatarto szerepét en kapom.

2024. aug. 18. 11:28
 25/52 anonim ***** válasza:
20%

"Igazából, ha a szexuális kultúrád nem addig terjed, hogy monoton ki be húzogatod, hanem mellette figyeled a reakcióit, kitapasztalod, hogy hogy, hol és mikor csókolj, érints, mikor gyorsíts stb stb, akkor elég jó hatásokat tudsz így is elérni"

De ha a nok megtagadjak tole a szexet, milyen szexualis kulturaja legyen???? Pffffff.....

Erezd magad kivetelezettnek, hogy te legalabb negy csajjal lefekudtel.

40F incel

2024. aug. 18. 11:30
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
#25 Sehol nem írta, hogy megtagadják tőle, szimplán nem mer ismerkedni...
2024. aug. 18. 11:32
 27/52 anonim ***** válasza:
83%
Én imádom a kis melleket, a nagyok nem tetszenek
2024. aug. 18. 11:37
 28/52 anonim ***** válasza:
18%
Igen, jól teszed, sajnos a kolléganőm, aki 16-20 éves srácokkal dug, azt mondja a 20 centi általános már náluk.
2024. aug. 18. 11:53
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
#24 kezdjük ott hogy 14 évesen a lányok kb 20%-nak ha van melle, főleg nagy. A másik hogy nincs aki erre "ráépüljön" mivel ahogy írtam 18 felett semmilyen megkülönböztetés nincs a srácok részéről a kis vagy nagymellű lányok között. Az egyetlen ami különbség lehet, és a kommentjeidből lejön az a stílusod.
2024. aug. 18. 12:00
 30/52 anonim ***** válasza:
0%
28-as ebben a 20 éves farok dologban elgondolkodtam. Férjem barátja megkért minket , hogy a fia 1 napra nálunk maradjon, 20 éves. Reggel kijött boxerbem törölközőt kérni, hát nyugodt állapotban is szépen dudorodott a gyatya.
2024. aug. 18. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!