Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Támogatjátok hogy nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatjátok hogy nem lehet óvszert bevinni a BME-s gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Én igen. A fiatal, feszes testű szép lányok és a 185+ 60 kg alfacsávókák nem tudnak egymásnak esni!!!!! Fontos az erkölcs!!!! A gólyatábor nem a szexre valo!

38f

2024. aug. 16. 18:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
18-as vagyok, szerintem ezt nem kell feltétlenül megindokolni, egyszerűen volt egy ilyen kérés felénk, leginkább a saját biztonságunk, lelki és testi épségünk érdekében. Szerintem olyan ittas állapotban, mint amibe egy gólyatábor alatt sokan kerülnek, nem tudnak felelősségteljes döntéseket hozni a szexuális viselkedésükkel kapcsolatban. senki nem tudja garantálni, hogyha ott megtörténik egy aktus, abba mindkét fél úgy ment bele, hogy tudatában van annak, hogy mit csinál. Nem lehet kizárni az erőszakot, kényszerítést. Ennek semmi köze az erkölcsösséghez, nyilván mindenki tudja, hogy a fiatalok szexelni fognak, de szerintem ki lehet bírni azt a két éjszakát enélkül. Ahogy azt is elmondták, hogy ne használjunk drogokat, nem azért, mert ne tudnák, hogy a fiatalok drogoznak, hanem azért, mert a gólyatábor nem egy kontrollált, biztonságos környezet a droghasználathoz, és szerintem nem fair a szervezőkkel szemben, ha egy túladagolós sztorival kell foglalkozniuk egy olyan helyzetben, ahol ők is alig alig tapasztaltabbak, mint a gólyák. Egy megerőszakolós történet is ilyen, én azt gondolom. Szerintem gólyaként ezt így be lehet vállalni, hogy oké, most két éjszakát kibírok szex vagy drogok nélkül, és ezzel segítem azokat az embereket, akik a biztonságomért, és azon dolgoznak az esemény során, hogy minden rendben alakuljon.
2024. aug. 17. 11:20
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

21-re:

Hát én meg kikértem volna magamnak, ha bele akarnak pofázni, hogy felnőtt emberként létesítsek-e valakivel szexuális kapcsolatot vagy sem.

A drog az egy másik kérdés, mert az egyszerűen nem legális. Tehát ahogyan kérhetik, hogy ne vigyünk be géppisztolyt a táborba (mert azt sem lehet legálisan magunknál tartani), úgy kérhetik azt is, hogy kábítószert se használjunk - mert az sem legális.

A szex viszont igen, felnőtt emberek között, kölcsönös beleegyezéssel. Ha netán egyik fél nem egyezik bele, netán öntudatlan állapotban van (nem tud beleegyezni), az már legyen a szexben részt vevők jogi problémája.

2024. aug. 17. 14:08
 23/26 anonim ***** válasza:
38%
Megértem, hogy valaki ezt a magánéletbe való beleszólásként éli meg, de szerintem a tábor szervezőinek joga van kitalálni bizonyos szabályokat, egy amolyan "házirendet", mint a sulikban vagy a munkahelyeken. Szerintem meg lehet érteni pl. azt is, hogy egy munkahelyen szabályként van az felállítva, hogy ne szexelj a munkahelyen a kollegáiddal. Egy táborban is fel lehet állítani ilyen szabályokat véleményem szerint. Ha úgy érzed, neked ez nem fér bele, hogy ilyen korlátozásoknak megfelelj, akkor dönthetsz úgy, hogy nem veszel részt ezen a programon. Ahogy kést sem lehetett pl. nálunk bevinni, mert potenciálisan veszélyes lehet, pedig igen, ez is a magánéletedbe beleszólás valamilyen szinten. De szerintem meg lehet érteni, és be lehet tartani ezt a szabályt pár napig.
2024. aug. 17. 14:33
 24/26 anonim ***** válasza:
56%
23-as, a munkahelyet és az iskolát ne keverjük ide, hiszen ott dolgozni ill. tanulni kell. Egy gólyatábor jó esetben a részt vevők szórakozását szolgálja. Ha a házirend a részt vevők szexuális viselkedésére is kitér, az rettenetes gáz.
2024. aug. 17. 14:43
 25/26 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is nagyon gáz felnőtt emberek szexuális életébe beleszólni. Inkább osztogatni kéne ingyen az óvszert.
2024. aug. 17. 18:32
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Szexelni lehet, védekezni sem csak óvszerrel lehet nem kívánt terhesség ellen (legegyszerűbb példa a fogamzásgátló tabletta, de sok más lehetőség is van). Ellenben a nemi betegségek már problémásabbak.
2024. aug. 17. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!