Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatjátok hogy nem lehet óvszert bevinni a BME-s gólyatáborba?
Én igen. A fiatal, feszes testű szép lányok és a 185+ 60 kg alfacsávókák nem tudnak egymásnak esni!!!!! Fontos az erkölcs!!!! A gólyatábor nem a szexre valo!
38f
És ha nem lesz óvszer, de lesz alkohol, akkor nem lesz szex?
A belépőket megmotozzák?
...
Egyáltalán nem támogatom.
Ezzel egyetlen dolgot érnek el: majd dugnak gumi nélkül. Aztán jobb esetben szerencséjük lesz, rosszabb esetben megnő a forgalom az abortuszklinika körül.
A gólyatábor meg tényleg ne a szexről szóljon, de a tábori rendezvényeken túl az már az ember magánélete, ha ő épp szexelni akar, akkor szexeljen. Az élet természetes velejárója.
:)))
Trollkodásnak gyenge, viccnek szar.
Ahogy a BME gólyatábora is.
Mondjuk nem mintha hemzsegnének ott a lányok, de ezzel a húzással aztán tényleg nem tudom, mit gondoltak, mit érnek majd el.
Lesz kötelező reggeli áhítat is?
Meg sok nemibeteg?
Kismamából vszleg kevés, mert eléggé alulreprezentáltak a női hallgatók.
Nem volt egy elegáns húzás, inkább nevetséges és felháborító (amennyiben komolyan gondolta a szintén elkurvult [ = alapítványi] egyetem, ahol valaha annyi nagy koponya tanult és oktatott).
A terhesség az egyik probléma. Ez ellen másképp is lehet védekezni.
A nagyobb gond, hogy nemi betegségek ellen csak a gumi véd, és az se 100%.
Ami 100%, hogy ha két tini begerjed és dugni akar, akkor dugni is fognak. Tehát az egész tiltás baromság, hiszen az "erkölcstelenséget" nem akadályozza meg, sőőőt... Lesz ott Szodomia meg Ghonorrea. 😈
Tényleg maximum annyit érnek el, hogy pár hét alatt több lesz a nemi beteg. Amit ugye adnak is tovább, amíg tünetmentesen fertőz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!