Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatjátok hogy nem lehet óvszert bevinni a BME-s gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Én igen. A fiatal, feszes testű szép lányok és a 185+ 60 kg alfacsávókák nem tudnak egymásnak esni!!!!! Fontos az erkölcs!!!! A gólyatábor nem a szexre valo!
38f
aug. 16. 18:25
11/26 anonim válasza:
A tábor résztvevői felnőtt emberek. Ez nem tűnik fel a szervezőknek?
12/26 Ghgj válasza:
Ez csak látszat intézkedés, úgyis tudja mindenki, h beviszik, nőként melltartóba 3-3 óvszer még A-s kosárral is csont nélkül, férfiaknak boxer gumija mögé végtelen számú befér. Nem gondolja ezt komolyan senki.
13/26 anonim válasza:
Nem. Nem is értem, kinek a fejeből pattant ki ez a beteg ötlet. Amúgy meg úgyis fognak bevinni. Bízzunk benne.
15/26 anonim válasza:
Te miről beszélsz? BME-n pont nincsen annak a veszélye, amiről írsz, tudod te milyen emberek járnak oda és milyen szakok indulnak ott? Persze csak ha heteroszexuális beállítottságról beszélünk.
Különben is kit érdekel.
16/26 anonim válasza:
Azon hőbörögnek hogy néhány napig nem dughatnak? Támogatom én is. Egyébként úgyse vizsgálják át gondolom senki holmiját, simán bevisz bárki aki akar.
17/26 anonim válasza:
Nem a BME VIKről van szó? Ott ha jól sejtem, inkább csak fiúk lesznek...
18/26 anonim válasza:
Borzasztó ötletnek tartom. Én is voltam gólyatábroba, NAGYON odafigyeltek ránk a felsőbb éves szervezők, hogy ne történjen semmi ilyesmi, el is mondták, hogy midennemű romantikus/szexuális közeledést tartsunk meg a tábor utánra. Szerintem mindenkinek sikerült is tartania magát ehhez, de az óvszer kitiltásáról szó sem volt, és teljesen abszurd ötlet az egész. Máshol óvszerautomatákat tesznek ki ilyen helyzetekre. Nyilván nem bátorítandó ötlet, hogy akkor full részegen feküdjön össze mindenki mindenkivel, de ha már felmerül az ötlet valakiben, hogy ezt csinálja, legalább legyen lehetősége ezt a lehető legbiztonságosabb módon csinálni.
19/26 anonim válasza:
18:
"el is mondták, hogy midennemű romantikus/szexuális közeledést tartsunk meg a tábor utánra"
És ezt mivel indokolták?
Azzal, hogy a szigorú erkölcsű egyetemista fiatal maximum részegen a hányadékában fetreng a sárban, de semmiképpen sem közeledik az ellenkező nem felé?
20/26 anonim válasza:
Ez a kormány népességövekedésre indított pult alatti terve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!