Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nőkről való megnyilván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nőkről való megnyilvánulása tényleg elárulja hogy adott férfi mennyire sikeres a nőknél?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz, hogy amit mond a férfi az felfedi a karakterét?

pl. olyan férfi akinek sikerei vannak nőknél, az jókedvűen, humorral, tisztelettel beszél nőkkel, nőkről, de aki sikertelen az haraggal, gúnnyal stb.

Ez mindig igaz?

aug. 14. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez a kérdés egy provokáció, de talán van benne valami.. talán
aug. 15. 20:32
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es: amúgy nem tűnt fel, hogy pont most általánosítottál? Szóval akkor saját magadról alkottál véleményt :D

"Az általánosítás mindig a buta és frusztrált emberek tulajdonsága"

Szóval te egy buta, fruszttrált ember vagy és még be is vallod.

aug. 15. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy ebbe bele fogsz kötni. De ez annyi hogy a fogalom az egy rosszhiszeműséget jelentő fogalom, és nem azt jelenti amit te itt szépen védőbeszédben körülírsz hogy naaa hadd általánosíts már és még dicsérjünk is meg érte légyszi. Te meg brutál rosszhiszeműnek nézel ki, nyilván imádsz általánosítani, értem én hogy véded magad amennyire csak bírod. Várom a kövi önlebuktatásodat.
aug. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!