Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora verseny lehet a 30 és 30 év közötti vékony, csinos, széparcú nőknél?
Figyelt kérdés
Van egy csinos 25 éves kolléganőm műköröm, műszempilla ,nagyon szép haj vékony sportos szép nagy mellek és azon sír állandóan hogy egy férfi sem akarja hogy nincs egy normális férfi akit őt akarná....aug. 12. 21:50
1/16 A kérdező kommentje:
# 20.... (bocsi javítva)
aug. 12. 21:50
3/16 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy nem minden a külső. Valószínüleg rohadt idegesítő, hisztis, vagy van valami egyéb stikkje, ami annyira kiborító, hogy senkinek nem kell miatta.
4/16 anonim válasza:
3, vagy neki nem kell az a lúzer, akinek kellene.
5/16 anonim válasza:
Jelentettem, a 128. ilyen témájú kolléganős kérdés.
6/16 anonim válasza:
Beszagoltál már a lábaközé? Ha lenne tapasztalatod, ilyeneken múlik, nem pedig azokon amiket felsoroltál!
7/16 anonim válasza:
Nem tudom mi köze a csinosságnak a műkörömhöz de biztos.
8/16 anonim válasza:
Hová menjek hogy versenyezzenek értem ezen csinos nők?
9/16 anonim válasza:
Na az a nő nekem pont nem lenne az esetem már innen megmondom.
10/16 anonim válasza:
Talán mert a felnőtt férfiak általában a világgá menekülnek a műkörömtől meg a műszempillától. A csaj meg valszeg nem nyolcévesekkel akar járni, akik erre még nyáladzani tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!