Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora verseny van az átlagos lányok iránt élőben?
Most egy százalékot vagy milyen választ vársz? Minden lánynál eltérő mennyiségű "udvarlót" kap, amely rengeteg mindentől függ - külső, nonverbális kommunikáció, mennyire van nemileg vegyes társaságban, mennyire mozdul ki, egyáltalán hol él (faluban megint más, mint Budapesten stb.).
Ha szimpatikus neked egy lány, keresd a társaságát, adj jeleket és próbáld meg megismerni a személyiségét. Ha nem nyitott, úgyse lesz semmi. Ne sorokat nézz, hanem cselekedj! És ha elutasítanak, gondold át, hol hibázhattál, ha valamit elrontottál.
Nos... facen rám semennyi, mert hülyének is feltűnik, hogy párkapcsolatba vagyok.
Ilyen jellegű fórumokon azért betalál pár üzenet, de általában olyan színvonalat képviselnek, hogy az eleve offos minden nőnél.
Élőben mióta határozott vagyok, adok a külsőmre, önbizalmam van, azóta alig évi 1-2 próbálkozik be. Előtte, mikor egy naív kislánynak tűntem, rengeteg vén faszi próbálkozott be, ami elég szomorú. Nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!