Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem kellek csak ha látják, hogy mások hajtanak rám?
Nem egy pasi játsza ezt el. Ha ott vagyok neki, vagy csak vele foglalkozom, akkor lenéznek, de ha megtudják azt, hogy mások udvarolnak vagy hajtanak rám, akkor leszek csak nekik érték?
Ez kaocsolatban is jellemző, amikor pl lenne más vagy ki akarok már lépni, akkor teszik csak oda magukat, hirtelen a kezem is megkérik hogy ne szakítsak, vagy társkeresen is nem hívnak randira mizuznak csak, semmit nem adnak bele hetekig se, de ha közlöm, hogy násokkal találkozom, akkor meg randizzak vele, találkozzunk egyből.és még ő sértődik meg ha elutasítom.(amiért csak így hívott el.)
Most nekem folyamat reklámozni kéne magam hogy van barátom, vagy van akivel lehet összejövünk, vannak udvarlóim, ahhoz hogy én értékes legyek mert ha senkim nincs csak ő(csak a barátom, vagy társkeren csak eggyel foglalkozok),akkor úgy egy senki vagyok?
Nekem is redflag, ha közlöd,h pénteken a Józsival mész randira.
Lehet ezt úgy is mondani, hogy programod van.
Véleményem szerint a oommunikàciód nem igazàn célravezető, de ez csak a személyes meglàtàsom.
Ugy volt hogy egész heteken át semmit nem alad bele a srác csak mizu meg gifek.
Amikor meg azt irtam hogy ismerőseim jöttek a munkahelyem elé, vagy átjonnek hozzám vagy hívtak rendezvenyre, meg el akarnak vinni ide oda, (körbe vagyok "lihegve"), akkor meg egyből ugrik.
Ugyanez kapcsokatban. Amig kéznél vagyok szeretem, hű vagyok, addig átmennek vmi beképzeltbe mintha én lennék érte, lenéznek.
Ha meg udvarolnak szakitani akarok meg más pasi neki áll nekem lehozni a csillagokat akkor meg hirtelen jönnek a kézkérésekkel meg sírással.
Jav
Semmit nem ad bele az ismerkedésbe
Nem biztos hogy ezt túl kell gondolni. De értem amit mondasz. Ez kb olyan, mint amikor napokig senki nem keres semmivel kapcsolatban, amikor meg el vagy foglalva valamivel, akkor meg folyamat hívnak.
"Ugy volt hogy egész heteken át semmit nem alad bele a srác csak mizu"
Te mindig mindenre reagálsz? Én például ugrok arra, ha a nő nem reagál az üzenetemre. Már kialakul egy kommunikáció, és egyszercsak eltűnik, az utolsó üzenetemet nem reagálja le, és jóval később kerül elő, egy mizuval. Én az ilyennél szoktam hátralépni, mert ez tiszteletlenség. Nincs kedvem egy egoista, flegma nővel beszélgetni. A minimum az, hogy oda-vissza reagálunk arra amit ír a másik.
Az ilyeneknél szoktam úgy reagálni, hogy akkor én sem adok bele annyit az ismerkedésbe. Ha ő ilyen, milyen alapon várja el, hogy én fogom körbeugrálni, meg udvarolni neki?! Ha most nem tisztel, később se fog.
Nem érdekelted ezeket a pasikat. Akinek bejössz, az foglalkozni fog veled vagy érdeklődni irántad. De ezt a reklámozásd felejtsd el, a normális pasikat ezzel kicsit megijeszted. Én se írom neki, hogy rajtad kívül még egy lánnyal beszélgetek, mert az illúzióromboló lenne és különben is, ennek amúgy is megvan az esélye az online ismerkedésben. Ha azt tapasztalom, hogy nem tesz bele annyi energiát, mint én, akkor én is ugyanígy fogok tenni.
A ghostingolásra kitérve meg tudom, hogy az online térben ez nem ritka, de akkor is rosszul tud esni, ha egy lànnyal tök jól halad a beszélgetés és egyszer csak minden előjel nélkül eltűnik vagy már nem válaszol.
De ne add fel, vannak normális férfiak is, ahogy nők is az online térben, csak még nem találtátok meg egymást.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!