Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jött össze egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött össze egy nálam rondább nővel amikor én egyértelműen jeleztem felé, hogy érdekelne?

Figyelt kérdés
Sokkal szebb nőt is találhatott volna magának.
aug. 12. 20:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Mert nem mindenki ilyen sekélyes, és felszínes, mint te.

Egyébként az sem biztos, hogy te szebb vagy. Te annak gondolod magad, de lehet, hogy ő meg nem.

aug. 13. 10:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Lehet a "rondább" nő nem is annyira ronda és a pasi szebbnek látja. Lehet ő kedvesebb, odaadóbb, háziasabb, aranyosabb, nőiesebb és jó/jobb a szex vele.

Lehet neki vannak olyan tulajdonságai amelyek felülírják a szépséget, még ha valóban csúnyább nálad. De akár külsőre is lehetnek olyan dolgok, amelyek a pasinak fontosabbak. Mondjuk te általánosságban szebb vagy, neki viszont jobb segge/nagyobb melle van, vagy szebb arca stb.

De leginkább az lehet az oka a dolognak, hogy te egy borzasztó felszínes pitsa vagy ő meg nem. Talán ő értékel a külsőségeken kívül más dolgokat is az életben. Talán ő nem olyan hisztis, nem annyira anyagias, nem annyira a külsőségek megszállottja.

aug. 13. 10:15
 23/29 anonim ***** válasza:
30%

Annyira vicces, hogy itt mindenki azt hiszi, ha valaki szep, akkor egoista, sekelyes es amugy sincs semmi belso erteke :D

Kozben meg van egy rakat elonytelen kulseju ember is, borzaszto belsovel.

Leteznek szep emberek, akik kedvesek, udvariasak es leteznek bizony rondak is, akik bunko parasztok.

aug. 13. 10:19
 24/29 anonim ***** válasza:

#23!"Leteznek szep emberek, akik kedvesek, udvariasak es leteznek bizony rondak is, akik bunko parasztok."

Ha a kérdező olyan lenne, akkor nem született volna meg a kérdés. Fel se merült volna benne, mivel a válasz egyértelmű minden kedves, udvarias és normális ember számára 😉

aug. 13. 10:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Miert ne tehette volna fel a kerdest? Lehet, hogy pont azert nem erti, mert a no ronda es bunko is. Valamivel megfogta a ferfit ez biztos, de attol meg nem lesz jobb valamiben a kerdezotol, maximum mas.
aug. 13. 10:35
 26/29 anonim ***** válasza:

#25! Akkor a kérdező meg buta és meg is van a válasz. Különben úgy hangzott volna a kérdés, miért jött össze egy nálam rondább ÉS bunkó(bb) nővel...?

"Valamivel megfogta a ferfit ez biztos, de attol meg nem lesz jobb valamiben a kerdezotol, maximum mas."

Pontosan ez a lényeg. A normális gondolkodású emberek tisztában vannak azzal, hogy mindenki azzal jön össze, aki NEKI a legjobb, külsőleg -belsőleg.

Hiába csűröd-csavarod, a kérdező leragadt ott, hogy vele KELL összejönni, mert ő szép, másik ronda, semmi más nem számít. Ez nem vall valami gazdag belső értékre.

aug. 13. 10:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert te egy trófea vagy. Nekem aki összevissza méregeti magát másokhoz, ki hol miben szebb, gazdagabb, ki mond jobb viccet, sorbarendezi az embereket arról azt érezném, hogy egy lelketlen robot. Majd engem is ugyanúgy rangsorolna, jönne egy szebb okosabb. Randiztam párszor ilyen nővel. Állandó kétségek, állandó izgulás részéről, aztán így persze bennem is. Nincs egy biztos pont, nincs egy nyugodt perc. Átöleltem mert jó volt vele, ő meg azon izgult, h megizzadt a napon. Azt éreztem, h a világon semmit nem számítok neki, mindenben csak Ő van. Csak magát figyeli. Legyen szép másokhoz képest, legyen okos, mondjon okosakat.. Ilyen csajhoz sehogy nem lehet kapcsolódni lelkileg, csak csalódás lesz belőle. Hiába volt szép meg szimpatikus, max testileg lehet hozzá közelférkőzni.
aug. 13. 10:46
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Nehezebb megtartani egy szebb nőt. Talán nem bízik benne, hogy hosszútávra őt választaná egy szép nő. Vagy úgy van vele, hogy egy szép nőre sokat kéne költenie, a nő elvárná, hogy a pasija vigye jobbra-balra, ajándékok stb.
aug. 13. 18:17
 29/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha csak dugókapcsolatot keresne, lehet, hogy kellettél volna neki. Azonban valószínüleg komolyabb dologban gondolkodik, ezért nem csak a külsőt nézi.
aug. 13. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!