Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött össze egy nálam rondább nővel amikor én egyértelműen jeleztem felé, hogy érdekelne?
Figyelt kérdés
Sokkal szebb nőt is találhatott volna magának.aug. 12. 20:48
1/29 anonim válasza:
Lehet annak a csajnak több pénze van vagy valami egyéb anyagi érdek köti hozzá.
Vagy kicsi a pasi farka és nem akart egy jó nőnél beégni vele.
3/29 anonim válasza:
Valószínűleg jobban szereti a kisebb egót, mint a tiéd 😂
4/29 anonim válasza:
#3 vagy csak nem bízik abban, hogy elég egy magabiztos nőnek. Egy önbizalomhiányost könnyű megtartani.
5/29 anonim válasza:
Ha a pasi egy beképzelt szépséget akart volna, téged választ. A jelek szerint neki olyasmi kell egy nőben, ami belőled hiányzik...
6/29 anonim válasza:
Állllljjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!
Mi neked a "nálam rondább"? Mert itt múltkor őt is köpködték ám.: https://www.youtube.com/watch?v=-zGynfiHkF8
7/29 anonim válasza:
#4 Nem érzed szánalmasnak, hogy ezzel hitegeted magad? 🤣
8/29 anonim válasza:
#7 ez nem hitegetés, sima logika. Egy csúnyább nő lehet jobban becsicskul meg könnyebb megtartani, mint egy szépet. Facts.
9/29 anonim válasza:
Hát ugye kinek mi a szép.... Meg mi a ronda. Mégis mi szebb benned?
10/29 anonim válasza:
De miert lenne attol bekepzelt valaki, hogy szebbnek latja magat valakinel? Ezt nem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!