Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jött össze egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött össze egy nálam rondább nővel amikor én egyértelműen jeleztem felé, hogy érdekelne?

Figyelt kérdés
Sokkal szebb nőt is találhatott volna magának.
aug. 12. 20:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Na, ezt én sem értem a férfiakban... Az egyik volt pasimat kihasználta, pénzzel lehúzta, hülyének nézte, furikáztatta magát, megcsalta a volt barátnője. Van egy gyereke egy olyan pasitól, aki nem foglalkozik vele. Ráadásul bűn ronda, semmi stílusa és még cigány is. (nem vagyok rasszista, de az ilyen ingyenélő, élősködőket nem szeretem. Na, ő pontosan ilyen.) Pénze sosincs, albérletből albérletbe jár, mert nem tudja fizetni. Állandóan összekapar valami manust, aki pénzeli. Ráadásul állandóan veszekedtek, ölték egymást mikor együtt voltak. Ellenben itt vagyok én. Szépnek tartanak, rendezett az anyagi - és családi hátterem. Nem szeretek veszekedni, a békére törekszem mindig. Vannak céljaim és álmaim amiért teszek és szépen lassan kezdem megvalósítani ezeket. Erre mit csinált? Engem konkrétan egy lábtörlőnek meg pótléknak használt, aztán visszament ehhez a nőhöz. 😃 Hát, váljék egészségére... Mikor szétmentünk, azt mondta, mellettem szar embernek érezte magát, mert folyamatosan rámutattam a hibáira. Ember! Te akartál változni, te kérted hogy segítsek mert jobb útra akarsz térni, nem akarsz napról napra élni, gyereket szeretnél meg családot. Na, most csinálhat a cigánylánynak, aztán mehetnek albérletből albérletbe majd két gyerekkel. 🤣
aug. 12. 21:15
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

#8! Igen, csak a kérdező úgy adja elő, hogy ő szép nő. Ebből én például arra következtetek, hogy a pasi is jó pasi. Nos, ha ez így van, akkor nem szorul rá, hogy önbizalomhiányost megtartson, mert mást is meg tud. Ez csak a sz@r pasiknál szempont.

aug. 12. 21:15
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

1: Nem minden a külső

2:A szépség szubjektív (lehet hogy neki a másik szebb)

Én pl tapasztalat alapján tudom ki az akit pillanatok alatt ledarálnék és nem bírnék vele elviselni egy aktusnál többet. :D

Kedves kérdező, ha jó nő vagy, de h.lye picsa, akkor fogadd el hogy lesznek emberek akiknek nem minden a külső, szóval az nem lesz elég. ;)

Sry.

36F

aug. 12. 22:14
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Biztos több pénze van, mint neked.
aug. 13. 00:19
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

mutasd a csajt es magadat, teljes alakos képen meg a srácot is

akkor látjuk talán a mit miértet

aug. 13. 00:27
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Talán metrt nem csak a swzépség számít. Hiába vagy szebb (szerinted), ha másban meg nem éred utol a másik lányt. És az is lehet, neki ő tetszik jobban külsőre is.
aug. 13. 01:20
 17/29 anonim ***** válasza:
28%

Ezért nem kezdünk olyan defektes csávóval,aki cigányokat is előszeretettel húz a farkára.🤷

aug. 13. 06:24
 18/29 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak te hiszed magadról hogy jobban nézel ki?
aug. 13. 07:56
 19/29 anonim ***** válasza:
33%
Előbb kapott pinát tőle.
aug. 13. 08:04
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy értelmes ember aki az összképet nézi, és nem trófeaként tekint a nőkre hogy a jobban kinézőt választja...
aug. 13. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!