Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit tanácsoltok?
Nincs gondom a csajozással, ha random csajokat akarok felszedni egy éjszakásra, de ha 5 évente felbukkan egy lány, akiért bármit, és tényleg bármit megtennék (levágnám az ujjam is ha kell... ) nem tudom mitévő legyek..., jól el vagyok vele néha néha beszélünk.
( Nagyon kedves lány, mindig nevet, és csodálatos a viselkedése)
Mindig megkapom a barátnőitől, hogy miértnem kezdeményezek, vagy fűzöm jobban, mert így más pasi lecsapja a kezemről, erre én mindig csak annyit tudok magamnak mondani, hogy egyszerűen nem gondolom magam elég jónak hozzá,, neki mindig a más típusú pasik jöttek be, és én nem szeretnék az útjában állni a boldogságának, ha találna egy számára jobbat magának..( van nála bőven jelentkező, még ha nem is a legjobb embereknek gondolom őket)
Nem tudom mit tegyek.
Több éve ismerem.
Elegem van már az egy éjszakás lányokból, szeretnék valakit szeretni.
Bolond vagy
Te a saját boldogságod útjában állsz nem az oveben
De hülye vagy 😁😁😁
Szóval te elődöntöd, hogy nálad csak jobbat találhat és nem állsz az útjába.. Inkább hajts rá, légy olyan aki kell neki, akivel boldog és akkor te leszel a legjobb számára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!