Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Nincs gondom a csajozással, ha random csajokat akarok felszedni egy éjszakásra, de ha 5 évente felbukkan egy lány, akiért bármit, és tényleg bármit megtennék (levágnám az ujjam is ha kell... ) nem tudom mitévő legyek..., jól el vagyok vele néha néha beszélünk.

( Nagyon kedves lány, mindig nevet, és csodálatos a viselkedése)

Mindig megkapom a barátnőitől, hogy miértnem kezdeményezek, vagy fűzöm jobban, mert így más pasi lecsapja a kezemről, erre én mindig csak annyit tudok magamnak mondani, hogy egyszerűen nem gondolom magam elég jónak hozzá,, neki mindig a más típusú pasik jöttek be, és én nem szeretnék az útjában állni a boldogságának, ha találna egy számára jobbat magának..( van nála bőven jelentkező, még ha nem is a legjobb embereknek gondolom őket)

Nem tudom mit tegyek.

Több éve ismerem.

Elegem van már az egy éjszakás lányokból, szeretnék valakit szeretni.

aug. 12. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyton ez van 15 évente, menj el pszichológushoz, mert lepereg az életed....
aug. 12. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bolond vagy

Te a saját boldogságod útjában állsz nem az oveben

aug. 12. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Igaz, amit a többiek kommenteltek, és még az is van, hogy jobban szeretsz te egyéjszakás fiú lenni, mint férj. Még STD-szűrésre se mennél el "őérte", mert saját magadért sem.
aug. 12. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De hülye vagy 😁😁😁

Szóval te elődöntöd, hogy nálad csak jobbat találhat és nem állsz az útjába.. Inkább hajts rá, légy olyan aki kell neki, akivel boldog és akkor te leszel a legjobb számára..

aug. 12. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen gyáva vagy. Növessz tököt, és szedd fel a csajt.
aug. 12. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az a baj, hogy részben mindegyikőtöknek igazat kell adnom. 😓
aug. 16. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!