Nemreg kezdtem dolgozni,70000 ret keresek. Jarok kormoshoz harom hetente zseles koromre 4000 ft . Sokallom megmondom oszinten eves szonten. Gel lakkot tegyek fel inkabb magamnak? Sokat sporolnek igy szerintem de ez tartosabb. Mit tanacsoltok?
Magyar fizuhoz képest sok is. De a műköröm a világ egyik legfeleslegesebb dolga amúgy (legalábbis ez az én véleményem).
Nekem eredeti körmöm alap 5-7mm rendes fehér, egészséges.(műkörmös szomszédom be akart fogni versenyre, de megmondtam: Az én körmömet ne basszák el csicsás vackokkal, ami úgyis lejön. Főleg alkotás mellett.)
Az olyanokat birom a legjobban, hogy mosogató vagy gyárban precízebb dolgot dolgozik...ahova rohadtúl nem éri megcsináltatni, felesleges.
Meg amikor szemtanú voltam a rendőrségen a csaj alapból nem tudott helyesen írni, de körme miatt potya gombokat is lenyomott xD a patáival. Az ilyeneken csak röhögünk ><
Próbáld ki legközelebb, ha meg nem vagy vele megelégedve, visszatérsz a zseléhez :)
Egyébként meg a MŰ szó a műkörömben a művészet szóból ered.. ha a saját körmére van ráhúzva a zselé réteg, uv alatt megköt, az csak tartóssá teszi, és nem kell 2-3 nap alatt újrafestegetni, mint a körömlakkot, nem mindenkinek van rá ideje. Ugyanúgy lehet zseléből is visszafogottat vagy egyszínűt készíttetni, nem másabb, mint a körömlakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!