Műkörmös, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Műkörmös szeretnék lenni!
Budapesten élek jelenleg, de el fogunk költözni vidékre.
Ott mennyi esélyem van, hogy beinduljon? Egy idegen helyen hogy kezdjek bele, teljesen új emberek, kuncsaftok... Mit tanácsoltok? Idegenben hogy indulhatnék el ezen a pályán? Hogy szerezzek kuncsaftokat? Itthon nem lenne nehéz, nade idegenben?:/:(
2014. máj. 28. 20:12
1/1 vivces07 válasza:
Szia! Szerintem, ha jó vagy ebben a szakmába akkor nincs okod aggodalomra:) Persze azt is figyelembe kell venni, hogy ha vidékre költöztök ott az emberek TELJESEN máshogy élnek.. nem biztos, hogy mindenkinek lesz pénze egy körömre 5000FT kiadni. De persze nem tudom, hogy te milyen árakon dolgozol.De ezt is figyelembe kell venni!! Kuncsaftokat pedig szerintem úgy szerezz, hogy először kínáld a szolgáltatásodat olcsóbban pl.: Az első műkörmöt, csak xy Ft csinálom ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!