Úgy szedte le a műkörmös a körmömet, hogy tiszta piros és ilyen fehér. Miért? Most mit csináljak?
Nem kérek megjegyzéseket, hogy minek csináltatok műkörmöt, szerintem az én dolgom...
Évek óta csináltatom már a körmeimet, vagy műkörömre vagy géllakra. Több körmösnél voltam már, de így még sosem jártam.
21 napig volt rajta a műköröm, tegnap mentem leszedetni.. és ilyen lett.... :
Élőben még rondább... :( gondolom túl reszelte...
A tetejébe az egyik körmöm már fájt a műköröm alatt, és amikor reszelte (ilyen géppel-nem tudom a nevét-) akkor is érzékeny volt, lehet beütöttem valahova... és fogta és elkezdte felveszíteni kézzel... én meg majd besz*rtam, mondtam, hogy reszelje, de nem tette és addig feszítette amíg feltépte a körmömet, de úgy, hogy még vérzett is...
Mit csináljak, nagyon ronda... :(
Ha rálakkozok nem fog lassabban gyógyulni? Fantasztikus tényleg:S
Jövőhéten szombaton megyünk lakodalomba, géllakkot nem ajánlatos rárakni, igaz?
Hát... soha többet nem fogok.. az biztos...
Nem tudom elképzelni, hogy akkor a hajhosszabbítás, hogy megy neki ..
Nem tudok róla, hogy fent lenne, de majd megnézem.
Zselés műköröm volt..
Van rajta még igen, nincs mindenhol lereszelve teljesen.. ezt én is látom, a körmeim alján látszik is!
Valaki meglátja, elkapja a hányinger...
Pénteken megyek kozmetikushoz, majd megmutatom az ottani körmösnek, hátha tud rá mondani valamit.
A pirosság mennyi idő alatt fog elmúlni kb.? Vagy mivel kezeljem?
Jövőhéten géllakkozással megcsináltathatom, vagy az még jobban tönkretenné?
Valaki ránéz a körmeimre elkapja a hányinger...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!