Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Úgy szedte le a műkörmös a...

Úgy szedte le a műkörmös a körmömet, hogy tiszta piros és ilyen fehér. Miért? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem kérek megjegyzéseket, hogy minek csináltatok műkörmöt, szerintem az én dolgom...

Évek óta csináltatom már a körmeimet, vagy műkörömre vagy géllakra. Több körmösnél voltam már, de így még sosem jártam.

21 napig volt rajta a műköröm, tegnap mentem leszedetni.. és ilyen lett.... :

[link]

Élőben még rondább... :( gondolom túl reszelte...

A tetejébe az egyik körmöm már fájt a műköröm alatt, és amikor reszelte (ilyen géppel-nem tudom a nevét-) akkor is érzékeny volt, lehet beütöttem valahova... és fogta és elkezdte felveszíteni kézzel... én meg majd besz*rtam, mondtam, hogy reszelje, de nem tette és addig feszítette amíg feltépte a körmömet, de úgy, hogy még vérzett is...

Mit csináljak, nagyon ronda... :(

2014. máj. 14. 12:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*felfeszítette.
2014. máj. 14. 12:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit nem tudsz csinálni, megvárod, míg lenő. Addig lakkozd. Ehhez a kontárhoz meg soha többet ne menj, és másokat is lebeszélhetsz.
2014. máj. 14. 12:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Ha rálakkozok nem fog lassabban gyógyulni? Fantasztikus tényleg:S

Jövőhéten szombaton megyünk lakodalomba, géllakkot nem ajánlatos rárakni, igaz?

Hát... soha többet nem fogok.. az biztos...

Nem tudom elképzelni, hogy akkor a hajhosszabbítás, hogy megy neki ..

2014. máj. 14. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez azért durva sztori, műköröm.hu-n keresd meg, regisztrálj be és írd ki a fórumra névvel, persze ez csak akkor járható út ha fent van az oldalon. Máskor soha ne hagyd, hogy felfeszítse a műkörmöt, ezt az okj-n is tanítják, hogy tilos. Legalább zeslés volt? Mert a porcelánt le is oldhatta volna.
2014. máj. 14. 12:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla, hogy fent lenne, de majd megnézem.

Zselés műköröm volt..

2014. máj. 14. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
én folyamatosan rosszul jártam, nagyon nem bírom körmösöket. nem volt műkörmöm, nekem a géllakkal rontották el...szemetek, figyelmetlenek. (nyilván akinek nem inge..)
2014. máj. 14. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Igazából az van, hogy nem annyira könnyű szépen reszelni és valakinek olyan vékony a körme, hogy egyfolytában parázok nehogy kárt tegyek benne. de az ami a képen van az förtelmes és egy kontár az, aki felfeszegeti a műkörmöt. Van most már géllakkhoz olyan folyadék, amivel egyáltalán nem kell reszelni amúgy.
2014. máj. 14. 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeséget írok, de nekem úgy tűnik, mintha még lenne anyag a körmödön, akkor szokott így kinézni, mikor nem reszelik le rendesen a zselét. Esetleg próbálj elmenni egy hozzáértő körmöshöz, hogy nézze meg, hátha ez a baj. Ahol viszont vörös, ott tényleg el van reszelve.
2014. máj. 14. 13:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Van rajta még igen, nincs mindenhol lereszelve teljesen.. ezt én is látom, a körmeim alján látszik is!

Valaki meglátja, elkapja a hányinger...

Pénteken megyek kozmetikushoz, majd megmutatom az ottani körmösnek, hátha tud rá mondani valamit.

A pirosság mennyi idő alatt fog elmúlni kb.? Vagy mivel kezeljem?

Jövőhéten géllakkozással megcsináltathatom, vagy az még jobban tönkretenné?

Valaki ránéz a körmeimre elkapja a hányinger...

2014. máj. 14. 13:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, most ne rakass rá semmit egy darabig, mivel a géllakkhoz is reszelni kéne a körömfelületedet és az most nagyon nem hiányzik. Maximum kérdezz rá a shellac-ra, ez reszelés nélkül is felvihető. De ha jót akarsz, szerintem inkább lakkozd és hagyd lenőni!
2014. máj. 14. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!