Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Úgy szedte le a műkörmös a...

Úgy szedte le a műkörmös a körmömet, hogy tiszta piros és ilyen fehér. Miért? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem kérek megjegyzéseket, hogy minek csináltatok műkörmöt, szerintem az én dolgom...

Évek óta csináltatom már a körmeimet, vagy műkörömre vagy géllakra. Több körmösnél voltam már, de így még sosem jártam.

21 napig volt rajta a műköröm, tegnap mentem leszedetni.. és ilyen lett.... :

[link]

Élőben még rondább... :( gondolom túl reszelte...

A tetejébe az egyik körmöm már fájt a műköröm alatt, és amikor reszelte (ilyen géppel-nem tudom a nevét-) akkor is érzékeny volt, lehet beütöttem valahova... és fogta és elkezdte felveszíteni kézzel... én meg majd besz*rtam, mondtam, hogy reszelje, de nem tette és addig feszítette amíg feltépte a körmömet, de úgy, hogy még vérzett is...

Mit csináljak, nagyon ronda... :(

2014. máj. 14. 12:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Remek! :S Köszönöm a válaszokat, segítségeket. :)
2014. máj. 14. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Körmös vagyok. Ne rakass rá gel lakkot sem egyenlőre, kend körömolajjal, vagy még jobb, ha a crystal nails-nél kapható patakrémet, vagy patalakkot szerzed be, azok nagyon hatásosak. Lakkozni lehet, az anyagmaradványokat pedig ha lehet ne reszeld le, vagy csak nagyon óvatosan és csak ott, ahol jól látod, hogy az tényleg anyagmaradvány. Ott ahol vörös a körmöd, ott elvékonyodott a körömlemez, ezt a részt legjobb ha hagyod lenőni, mert már egy apró reszelés, rossz mozdulat konkrétan kilyukaszthatja a körömlemezt. Persze az elvékonyított körömlemez, ha annyira vékony akkor általában már fáj is, így te is érezheted, hogy milyen állapotban van pillanatnyilag.
2014. máj. 14. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Tök jó tényleg... :(

Utálok lakkozni, nem nagyon tudom elviselni... de ilyen körömmel lakodalomba menni.... koszorúslány leszek csak, de akkor is. :(

2014. máj. 14. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát végülis rá lehet tenni a gél lakkot, csak én mondjuk nem szívesen raknám rá. Igazából volt olyan, hogy magamnak lefeszegettem és akkor lett rajta egy nagyobb vörös folt, ami nagyon fájt is, én konkrétan ráépítettem gyorsan zselével, mert tudom, hogy az nekem rajta marad és úgy lenövesztettem, ez így működött is, de egy vendégnél nem vállalnám be. A gél lakk pedig nem marad fent csak 2-3 hétig, tehát nem fogod tudni azzal lenöveszteni a sérült részt. Amúgy vannak nagyon szép körömlakkok, csak kenj alá valamilyen alapozót, mert különben egyenetlen lesz a felület, vagy keres valakit, aki megcsinálja a gél lakkot.
2014. máj. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!