Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a csajokról? Milyen pasinak kellene lennem, hogy legyen esélyem náluk? (Sziget)
Illetve ami érdekelne, hogy ti randiznátok velük? Ha igen, akkor milyen eredményre számítanátok és miért?
21: Én lehettem félreérthető.
Azt szerettem volna kifejezni - amellett, hogy ezek a nők azért szerintem nem átlagosak, de úgy tűnik, a mai férfiak szemében már annak számítanak, annyira magas a léc/ingerküszöb -, hogy pont semmit nem ér az "igényesség" (amit manapság annak neveznek), ha nincsenek ilyen adottságok.
Csúnya arcú, vékony, emiatt formátlan nő vagyok. Egyesek szerint ezen a smink, egy extra frizura és a nagyon nőies öltözködés segít. Nem! Meg kell nézni ezeket a nőket is vagy más szépeket, nincs annyi smink rajtuk, hogy konkrétan újrarajzolja az arcukat, így ha lemossák, sem változnak rondává. A hajukkal sem csináltak semmi olyan hú de nagy dolgot. Az öltözködésük itt most persze "alkalomhoz illő", de nem ettől jó nők, egyszerűbb, hétköznapibb viseletben is azok lennének.
Úgyhogy pont erről van szó, hogy alapból, természetesen kellene szépnek lenni. És aki nem az, mint például én, az baszhatja, nem fognak segíteni rajta az "optikai tuningok", nem ezen múlik. Genetika, ennyi. Főleg az arc/fej, de igazából minden.
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!