Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről a csajokról? Milyen pasinak kellene lennem, hogy legyen esélyem náluk? (Sziget)

Figyelt kérdés

[link]

Illetve ami érdekelne, hogy ti randiznátok velük? Ha igen, akkor milyen eredményre számítanátok és miért?

aug. 11. 20:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
60%
#20 ne értsd félre. Egy természetes nő sokkal többet ér nekem, mint egy agyonvakolt, folyamatosan vasalt és hülyére szőkített hajú (amitől tönkre van már téve a haja), 10 centi műkörmöt viselő lány. És minden a vékonyság sem, hidd el.
aug. 11. 21:52
 22/34 anonim ***** válasza:
59%

A legjobb nők a legjobb pasit érdemlik.

Legyenek boldogok a magas, kisportolt pasijaikkal!

aug. 11. 23:11
 23/34 anonim ***** válasza:
81%

Fhúúú, te, én megnéztem a két lányt, de b+, az összes agysejtem kiégett!! Ezért nem járok én fesztiválokra, kössz a megerősítést 🤯

Ezekhez milyen pasinak kell lenni... kocka has, üres fej...

aug. 11. 23:50
 24/34 anonim ***** válasza:
41%
Az átlagos csaj gyönyörű, az átlagos pasi dagadt és ronda. Ha ez valakinek eddig még nem volt tiszta.
aug. 11. 23:59
 25/34 anonim ***** válasza:
4%

24.

azt akarod mondani hogy az átlagos csajok átlag feletti pasikkal akarnak járni?

aug. 12. 00:30
 26/34 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Azt akarja mondani, hogy az átlagos (ronda, kövér, alacsony) pasik átlagos nőket (szép arcú, jó alakú) akarnak.
aug. 12. 00:40
 27/34 anonim ***** válasza:
37%
Ahogy a 26-os mondja.
aug. 12. 01:22
 28/34 anonim ***** válasza:
35%

A gyönyörű istennőhöz magas, jóképű isten, de minimum félisten illik.

Elérhetetlen csodalények az ilyen nők egy átlagos, normális pasinak.

aug. 12. 05:45
 29/34 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem atlagosan neznek ki, ki vannak sminkelve es csinosan oltoztek fel, ez sokat szamit.
aug. 12. 07:31
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudhatod. Lehet a magánéletében egy full intró értelmes valaki, csak itt tol egy ilyen szerepet. Nyilván nem a saját mindennapjai amit ott él.

Ami biztos, hogyha nem tudsz játszani, be vagy agyilag merevedve, állandóan szomorú vagy, leértékeled magad, akkor ne ott keresgélj. Aki mer időnként kicsit más lenni, az talán kevésbé lelkibeteg. Lelkibeteggel kapcsolatban lenni pedig nem jó.

aug. 12. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!