Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a csajokról? Milyen pasinak kellene lennem, hogy legyen esélyem náluk? (Sziget)
Illetve ami érdekelne, hogy ti randiznátok velük? Ha igen, akkor milyen eredményre számítanátok és miért?
A legjobb nők a legjobb pasit érdemlik.
Legyenek boldogok a magas, kisportolt pasijaikkal!
Fhúúú, te, én megnéztem a két lányt, de b+, az összes agysejtem kiégett!! Ezért nem járok én fesztiválokra, kössz a megerősítést 🤯
Ezekhez milyen pasinak kell lenni... kocka has, üres fej...
24.
azt akarod mondani hogy az átlagos csajok átlag feletti pasikkal akarnak járni?
A gyönyörű istennőhöz magas, jóképű isten, de minimum félisten illik.
Elérhetetlen csodalények az ilyen nők egy átlagos, normális pasinak.
Nem tudhatod. Lehet a magánéletében egy full intró értelmes valaki, csak itt tol egy ilyen szerepet. Nyilván nem a saját mindennapjai amit ott él.
Ami biztos, hogyha nem tudsz játszani, be vagy agyilag merevedve, állandóan szomorú vagy, leértékeled magad, akkor ne ott keresgélj. Aki mer időnként kicsit más lenni, az talán kevésbé lelkibeteg. Lelkibeteggel kapcsolatban lenni pedig nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!