Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről a csajokról? Milyen pasinak kellene lennem, hogy legyen esélyem náluk? (Sziget)

Figyelt kérdés

[link]

Illetve ami érdekelne, hogy ti randiznátok velük? Ha igen, akkor milyen eredményre számítanátok és miért?

aug. 11. 20:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
53%
Kettő szép lány volt ott. Akinek a fején valami dísz van és a mellette lévő. A többi mind átlagos.
aug. 11. 21:01
 12/34 anonim ***** válasza:
26%

10

Igen, átlagosak. Remélem, a 180+, izmosabb vékony, jóképű férfiakat is átlagosnak veszed.

aug. 11. 21:11
 13/34 anonim ***** válasza:
52%

11:

Azokra gondolt a kérdező

aug. 11. 21:12
 14/34 A kérdező kommentje:
#11: Te nagyon észlény! Pont azért linkeltem be rögzített időbélyeggel a linket, mert a fenti két lányra gondoltam a videó indulásakor!
aug. 11. 21:13
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
#12 nem érdekelnek a férfiak, 10-es voltam.
aug. 11. 21:16
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Apád észlény! Engem nem érdekel, hogy milyen nőkre mutogatsz, én az összeset végignéztem. Érted?
aug. 11. 21:16
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

Igen átlagos idióták!

Nézzétek meg miket beszél!

hiába jó a csaj ha beül kettyós !

hiába van egy ferrarid ha a motorja hibás.

aug. 11. 21:18
 18/34 anonim ***** válasza:
28%

Szép csajok.

Ők már 1 magasabb szint csajozásban tapasztalataim szerint.

Én úgy csináltam mikor belevágtam, hogy megdugtam mindenkit... Csúnyákat is.

És így idővel felépült bennem egy olyan önbizalom, hogy nem érdekel senki megítélése se.

Utána tudtam felcsípni és megdugni ilyeneket is.

És ez egészen más szint... Hogy gyönyörű, illatos, szépséges testű.

Csak melósabb sokkal a megtartása.

Mert az 5-6 pontos csajoknak elég hogy itt lehetnek velem.

Míg egy topp nőt vinni kell minden felé. Fingja nincs arról hogy mi a magyar realitás és hogy azért az elkøltött pénzért dolgozni is kell.

Idővel annyira elfogadtam hogy a szép nők ilyenek, mint egy gyerek. Öltöztetni kell, fizetni a fodrászát, a műkörmösét, az edzését... Hogy rendesen meglepett mikor a mostani nőmmel randizni kezdtem.

Mert olyat mint tőle sose hallottam.

- Egyedülálló apa vagy, látom hogy milyen sokat melózol és gondoskodsz rólunk... De én nem vagyok gyerek. Jólesik hogy mindent te akarsz fizetni de nem kell ez. Jól keresek, többet mint te. Kifizettek magamnak mindent, nekem csak az kell hogy velem legyél.

Én meg - 😮

Szóval a csajozás olyan mint az edzés.

Kezded gyengébbekkel, nemnolyan szépekjel, aztán mész egyre jobbára.

És mint az edzésben itt is a folyamatosság a lényeg.

Mert velem is volt olyan hogy szerelmi bánat miatt otthon ültem 8 hónapot, kijöttem a formából és odalépésnél hebegtem habogtam.

Tehát bele kell merülni, nem lehet lazítani.

Mint az edzésben célt kell kitűzni.

Pl pénteken meg fogok szólítani 20 csajt.

Akármi is lesz megteszem.

Aztán 1 hónap múlva 30at minden pénteken.

És így fel fog épülni egy magabiztos, laza, nők számára vonzó személy. A megtartâsban pedig adott egy jó életszínvonal, egzisztencia.

Kb ennyi.

aug. 11. 21:19
 19/34 anonim ***** válasza:
71%
Átlagos fesztivál pitsák. Ráadásul olyan fesztiválé ahová akkor sem mennék el ha fizetnének érte.
aug. 11. 21:37
 20/34 anonim ***** válasza:
49%

Ezek a nők csak átlagosak? Az igen...

De így már értem, honnan ered az a hlyeség, hogy egy nőnek elég átlagosan kinéznie, és könnyen talál magának párt is, szexpartnert is, körüldongják őket, folyton próbálkoznak náluk stb. Ha ezt értjük átlagos alatt, akkor persze.

Egyúttal ennyit az "igényességről" meg a "magára adásról is". Egy ronda arcot mázsányi vakolat sem varázsol ilyenné, mint az övék. És nincs az az öltözködés sem, ami "kiváltana" egy ilyen testet. Márpedig ezekkel kellene felvenni a versenyt... 😔

aug. 11. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!