Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól flörtölni, a nőkkel?
Akinek jól megy, esetleg tudna írni egy ilyen szitut, részletezve, hogy egy ilyen párbeszédben mik hangzottak el? (Elejétől, a végéig)
Nekem sajnos nem megy, s jó példákkal esetleg tudnék inspirálódni.
24F
Nem hiszem, hogy ezt így le lehet írni. Valakinek megy valakinek kevésbé vagy egyáltalán nem.
Nincsenek varázs szavak vagy mondatok, az egyik ember szájából máshogy hangzik ugyanaz, mint egy másikéból. Az egyik férfira vevők a nők a másikra kevésbé.
Amíg volt olyan nő aki kíváncsi volt rám, addig kaptam olyan visszajelzést, hogy azért kedvel/szeret velem beszélgetni, mert nem vagyok nyomulós, nem tolom mindenáron azt a szöveget, amivel a "bugyikba lehet férkőzni".
Más csajoknál meg lehet ez tutyimutyiságnak hat, meg kitalálnak rá mindenfélét, hogy "önbizalomhiányos" vagyok meg "nem vagyok magabiztos eléggé".
Nekem ez a csajozós, kamuzós, egoista szövegelés nagyon nem ment soha. Valkinek pedig igen, ismerek ilyen srácokat, akik ha kell ha nem nyomják az idióta szöveget. Nekik statisztikai alapon is jobban bejön, mert sok csaj vevő ezekre. Konkrétan nem tudom elmondani, hogy mit is lehet mondani, annyit megfigyeltem, hogy általában saját magukat olyannak állítják be amik csak részben vagy akár egyáltalán nem igazak rájuk. Pl. bizonyos történeteket nagyon jól elő tudnak adni, sokszor voltam fültanúja, hogy olyan eseményeket tök máshogy adtak elő, mint ahogyan valójában történtek (onnét tudom, hogy eredetileg hogyan történtek, hogy ott voltam, részese voltam ezeknek).
Jó marketingesnek kell lenned, el kell tudnod adni saját magadat. HOgy kinek milyen taktika válik be erre pedig nincs recept. Magadnak kell kitalálnod.
Én jobban szerettem mindig is hallgatóság lenni, és szük társaságban vagy akár négyszemközt beszélgetni. Valaki pedig imád a társaság közepe lenni, hogy mindenki rá figyel stb.
Gyakorolj. Beszélgess minél több emberrel, járj el társaságba, aztán lehet rájössz neked mi fekszik. De lehet arra jössz rá, hogy nincs ilyen.
Nekem volt egy exem, ő ebben világbajnok. Konkrétan a mi randijainkon is flörtölt más nőkkel....
Hogy csinálta?
1. Megjelenés. Mindig elegáns, stílusos. Van egy jól szituált - ápolt vibe-ja.
2. Kiszúrja a nőt és a szemével követi, ha az visszanéz akkor mélyen ránéz, de utána elnéz, majd vissza. (A nők ezt észreveszik.)
3. Miután a kettes pontot lejátszotta legalább kétszer odamegy hozzá barátkozni. Valami ilyesmivel "Szia, találkoztunk már? XY vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy ..." - és kérdez valamit, ami nem ismerkedős szöveg, nem igen-nem kérdés, hanem kifejtendő, mire a csaj észbe kap már 5 perce dumál vele.
szemkontaktus
ha meg-meg szakítod az is fokozza az izgalmat, jól mondta a 2-es.
kétértelműség//lehetőleg szexuálisan pl. A: mi amunkád? B: perpill irodában dolgozom A:Ó, akkor te ilyen aktatologató vagy? :P B:aktákat is szoktam. mikor mire van szükség.. :))
húzdmeg ereszdmeg //egy dicséret, egy óvatos beszólás pl. nagyon szép a
hajad, bár kicsit kócos ---> de nekem így is tetszik :), megigazítsam? :O
mielőtt megszólítod előtte jóérzéssel rámosolyogsz, ez az önbizalom jele, és ad egy pozitív, nyitott vibe-ot
Komolyan ilyen béna, erőltetett szöveget kellene tolni a nőknek? Ha én nő lennék ilyen baromságokat magyarázna valaki szarrá röhögném magam és elküldeném a pitsába. Ne mááár...
De amúgy sajnos én is azt látom, hogy ez kell. Meg ez a tömény önfényezés, hogy te mekkora király vagy és lehetőleg mindenki körülötted mennyire gyökér.
Köszönöm a válaszokat, az első 3 nagyon érdekes és hasznos.
A 4-essel valahol én is egyet értek, de jah… ilyen játékos csevegés kellhet, hogy izgalmas legyen az ismerkedés, de az ilyen erőltet kezdeményező csajozós szövegek nekem sem jönnek be, meg nem is megy, jut eszembe olyan…
miért kell a skatulya annak aki csajozni akar?
inkább bíztatni kéne..
a 2-es és 3-as válaszai valósak és működnek.
De te gondolom annyit tudnál tanácsolni, hogy add önmagad, meg majd kialakul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!