Kinek lenne kedve flörtölni?
Figyelem: a kérdés legalább akkora hülyeség mint amekkorának hangzik, de azért jo lenne ha valaki komolyan venné :D
A lényeg, hogy nem tudok flörtölni, és jó lenne megtanulni szóval vállalkozó szellemű társat keresek erre a nemes feladatra. Nem baj ha te se tudsz, majd megtanuljuk együtt, a lényeg (nekem legalábbis), hogy ha esélyt látok rá akkor ne csak álljak mint egy darab fa hanem legyen valami tapasztalatom, és ezáltal bátorságom is.
Én srác vagyok, szóval elsősorban lányokra gondoltam (kor az nekem mindegy, de ha másnak számít én 17 vagyok).
#1 teljesen, totálisan heteró vagyok, bocsi.
#3 persze azlenne a jó ha tudnám "csak csinálni", de mivel nem megy ezért gondoltam arra hogy valakivel gyakorlok aki megtanítana, vagy hasonlóan tapasztalatlan. Szerintem egyik eset sem lenne túl kínos, főleg hogy anonim fórum.
#4,5,6 ez mondjuk jól hangzik, én nem sok reményt fűztem az oldalhoz.
#7 releváns ez? Én elsősorban online gondoltam beszélgetni, esetleg ha nagyon megtaláljuk a közös hangot akkor találklzni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!