Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell jól flörtölni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól flörtölni?

Figyelt kérdés
nagyon helyes vagyok, jóképű stb ( mondták már sokan) Hogyan játsszak úgy az érintésekkel és a szavakkal, hogy minden lány megvaduljon?
2023. dec. 10. 05:03
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Mindig nézz Csábosan mint Jákob Zoltán. Valamint tegyél kreatív, humoros, kicsit udvarló megjegyzéseket.
2023. dec. 10. 05:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden ember más és ezáltal minden nő is, ráadásul a flörtölési arányokat is jól kell beosztanod, hogy kinél mikor mennyit. Ez majd jönni fog magától, szerintem ne erőltesd mert csak magadat fogod égetni.
2023. dec. 10. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván attól is függ, hogy neked milyen lányok jönnek be.

Az a nagy tudomány, hogy tudnod kell mi az amit az ADOTT lány kevésnek vagy soknak érez. Van olyan akinek a seggéhez hozzá kell dörgölni a farkadat a discóban és van olyan akitől három hét után meg kell kérdezni, hogy "megcsókolhatlak".

2023. dec. 10. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan amitől "minden lány megvadul". Ami nekem és sokunknak imponál: mosolyogj sokat, nézz a lány szemébe, érdeklődj, merj beszélni és mesélni, de
2023. dec. 10. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:

#4 vagyok(bocsi valamiért elkuldte mielőtt befejeztem)

..., de adj teret a másiknak. Légy humoros, de ne komolytalan. Légy kedves és nyitott, de ugyanakkor egy kicsit rejtélyes is, hogy meg akarjon ismerni a lány. Játssz az érintésekkel, de fontos hogy ne legyél tolakodó. Érintsd meg a karját vagy a vállát lazán, mintha természetes lenne de ezt valahogy úgy kéne megtenned hogy a lány érezze hogy ez tudatos volt (bocsi, nem tudom jobban megfogalmazni 😅). Bonyolultnak hangozhat de semmiképp sem szabad túlgondolnod. Csak légy figyelmes és nyitott. Vedd észre a lehetőségeket és tedd azt ami jön

2023. dec. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!