Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól flörtölni?
Nyilván attól is függ, hogy neked milyen lányok jönnek be.
Az a nagy tudomány, hogy tudnod kell mi az amit az ADOTT lány kevésnek vagy soknak érez. Van olyan akinek a seggéhez hozzá kell dörgölni a farkadat a discóban és van olyan akitől három hét után meg kell kérdezni, hogy "megcsókolhatlak".
#4 vagyok(bocsi valamiért elkuldte mielőtt befejeztem)
..., de adj teret a másiknak. Légy humoros, de ne komolytalan. Légy kedves és nyitott, de ugyanakkor egy kicsit rejtélyes is, hogy meg akarjon ismerni a lány. Játssz az érintésekkel, de fontos hogy ne legyél tolakodó. Érintsd meg a karját vagy a vállát lazán, mintha természetes lenne de ezt valahogy úgy kéne megtenned hogy a lány érezze hogy ez tudatos volt (bocsi, nem tudom jobban megfogalmazni 😅). Bonyolultnak hangozhat de semmiképp sem szabad túlgondolnod. Csak légy figyelmes és nyitott. Vedd észre a lehetőségeket és tedd azt ami jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!