Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a legnagyobb probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legnagyobb probléma egy nőnek?

Figyelt kérdés

#női igények 2024
aug. 10. 19:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20, az, hogy valakinek adott esetben nehezebb volt, nem jelenti, hogy nem állja meg a helyét, amit írtam, sőt!

Más világnézet, más szokások, más életszínvonal, más célok, stb. Mire fel kéne egy ilyen kapcsolat?

Ahogy az is tény marad, hogy anyagilag is teljesen más lesz a szint, a költési szokások, a prioritások, később a gyerek körüli dolgok.

Jól hangzik, hogy minden logikus szempontot félredobva éljen a szerelem, csak nem működik.

Én, ha újra kapcsolatba kezdek, olyat szeretnék választani, akivel jó eséllyel együtt is maradok. Ennek megfelelően nem kezdek olyanba, ami nagy valószínűséggel esélytelen. Sok szempontot veszek figyelembe, az egyik, hogy a srác azonos szinten legyen, mint én, anyagilag, értelem, tanultság, szociális és kommunikációs képességek terén, közös legyen az érték és normarendszer, legyenek közös pontok a mindennapokban, hasonló korosztály, hasonló humor, hasonló háttér (nem feltétlenül anyagilag, bár egy hasonló körülmények között szocializálódott ember lenne az igazi, mert adottak az azonos alapok). Valaki, akivel nem kell közelharcot vívni mindenen és mindenért.

Elképzelem, ahogy a minimálbéres Józsinak adagolom, hogy a havi fizetésének megfelelő összeg ment el, mert beteg a macska. Vagy, hogy a 3 állatom cirka havi 40 ezret visz el átlagba, ha egyikkel sincs gond. És ez csak egy téma (állattartás) ami miatt állhatna a bál napestig.

Volt nagyon más prioritásokkal bíró párom, nem kérek belőle többet.

Nem aranyásás, meg felszínesség, csak egyszerű paraszti logika. Ha olyan párt keresel, aki hasonló hozzád, kevesebb lesz a vita, harc, kompromisszum és ennek megfelelően kategóriákkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolat.

aug. 11. 11:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, te miért nem ismerkedsz duci nővel?
aug. 11. 12:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Miert lenne a mamapapa gazdag ? Egyszeruen csak a gyerek megkapja a nagyszulok altal orokul hagyott lakast.

Ez nem gazdagsag.

A hasonlo a hasonloval elv fontos. A legjobb kapcsolatok azok ahol a par tagjai hasonlo kornyezetbol jottek hasonlo ertekrendel es hasonlo anyagi helyzetben vannak.

Am 8 evig tartottam el az exem .. soha tobbet senkit sem. Ha en nem lettem volna mellette a hitelei utan maradt penzebol ehen hallhatott volna. Szemet modon tobb idopontban jo kihagyasokkal vallotta csak be a tartozasait. Az utolso 2.4m volt a vege. Kivagtam.

Eleg volt h kvazi belolem el.

aug. 11. 12:22
 24/24 anonim ***** válasza:

18

Én meg úgy költöztem a pasimhoz albérletbe, hogy az ő bérleti díja több, mint kétszerese az enyémnek. Tehát én valamennyivel többet fizetek, mint eddig, ő pedig a felét. Na most akkor ettől ő aranyásó? Hát aligha.

aug. 11. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!