Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a legnagyobb probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legnagyobb probléma egy nőnek?

Figyelt kérdés

#női igények 2024
aug. 10. 19:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

5, nekem szerintem idősek lennének, bár akkoriban öregebbnek tűnt mindenki. Ezek természetes, de ilyen skinnyfat alkatok. Egyik sincs 170 centihez 100 kiló, de szerintem még 80 se (180-hoz talán), nézd meg a lábukat, a mellkasukat, alapvetően vékonyak. De valóban csak a létszükséges izom van rajtuk. Ami elég fura amúgy, kíváncsi lennék mit dolgoztak. Öregapám idősebb korában, 60-70 körül nézett ki így.

Ma ennél azért valamivel arányosabb test az igazán vonzó, bár a jobb legszélső a feje nélkül szerintem rendben lenne. A többihez se kellene sok mozgás, hogy tökéletes legyen.

De, nem túlsúlyosak.

A 180/80 egészséges izom-zsír aránnyal szerintem tökéletes. A 170-80 inkàbb izommal még mindig nem rossz (ismerek ilyet), de átlagos izommal már zsíros kicsit, "izom nélkül", tehát mozgászsegény életmód, gyorskaja, ülőmunka mellett már azért zsíros, puha. Afölött kifejezetten kövér.

Ami az alap kérdést illeti, nálam mind instant bukó.

Az elsőnél annyi kitétellel, hogy, ha magánvállalkozó, vagy olyan magánvállalkozónak dolgozik, ahol nem "csapatba van", tehát pl. asztalos és egyedül, vagy max ketten-hárman dolgoznak, vagy magánvállalkozó hidegburkoló, légkondis, festő, ilyesmi, nem pedig brancs munkás, ahol a sok agyoniskolázott lehúzza akkor oké lehet, amennyiben valóban kifejezetten értelmes, céljai vannak, fejlődik, saját szakmájában tanul, szakosodik, stb. A szakmákkal alapvetően az a gond, hogy egyrészt az idősebb kollégák olyanok, amilyenek, másrészt nincs fejlődési lehetőség. Ha pedig megreked valaki, az hozhat (jellemzően hoz is) egyfajta beszűkülést.

De, nem tartom fogyatékosnak a nem diplomásokat.

A túlsúly, aránytalan test zavar, fentebb kifejtettem.

Az albérlettel nincs bajom, de én is 400 körül keresek, tudom, hogy ebből is figyelni kell, hogy mire költ az ember, ha félre akar rakni, úgyhogy ez alá nem mennék. Más éltekörülmények, más felfogás, főleg, ha neki ennyi elég is. Abból meg hamar gond lenne. A mamahotel meg 30+ eleve nem játszik.

aug. 10. 21:07
 12/24 anonim ***** válasza:

A kérdés nyilván direkt el van túlozva, hogy a csúnya, gonosz nőkön elverje a port.

Az igazság viszont az, hogy számomra pl mindhárom probléma...

Nekem egyetemi diolomám van - miért ne várhatnán el ugyanezt?

Én 170 centihez 58 kiló vagyok - miért ne várhatnám el, hogy a párom is sportos legyen?

Én 710 bruttót keresek - miért ne várhatnék el hasonlót? (Nem kell ugyanennyi legyen, de az életszínvonalunk klappoljon.)

Persze ha a delikvens beéri egy kissé túlsúlyos dohánybolti eladóval, akkor hajrá... De egy hozzám hasonló (egyébként szerintem tök átlagos kvalitásokkal bíró) nőzöz ez valóban kevéske.

aug. 11. 08:40
 13/24 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet kettőt is jelölni?

A csóróság és a túlsuly nalam nagyon is kizáro ok! Ahogy a leftöbb nőnél. .

aug. 11. 08:46
 14/24 A kérdező kommentje:
Szóval itt mindenki felszines meg goldigger. Pont ez volt amire lehetett számítani.
aug. 11. 10:08
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

14

Esetleg tanuld meg a szavak jelentését.

Csinos nőként jó pasival járni nem feleszínesség. Jól szituált emberként hasonló körökből választani, nem aranyásás. (Hiszen ugyanannyira jól él mindkét fél.)

Ha gondolod, linkelek egy értelmező szótárat, hátha segít.

aug. 11. 10:13
 16/24 A kérdező kommentje:

15

"Jól szituált emberként hasonló körökből választani, nem aranyásás."

Ez mindaddig igaz is lehet amíg a hölgy nem kezd gondolkozni a párja pénzével is.

Pl mindkettőnek van saját lakása meg autója és külön is élnek csak találkozgatnak.

De ha pl a nőhöz költözik a férfi, és a nőnek hiteles a lakása amire fizet havi 400 ezer törlesztést (tegyük fel jó helyen van és luxus kb) és elkezdi hogy a férfi fizesse neki a felét a 200 ezret, akkor rögtön spórolt 200 ezret magának, hiába keresnek mindketten mondjuk havi 800 ezret. Szóval azért kell a "jól szituált nőnek" hasonló körökből férfi mert abban hasznot lát, ha a gyári melós bélával jönne össze aki 250 ezret keres, vele nem tudná lehúznni a fele lakáshitelét.

aug. 11. 10:27
 17/24 anonim ***** válasza:

16

Az általad kitalált szitu elég ritka. Alapvetően mindkét fél spórol azon, ha összeköltöznek.

aug. 11. 10:36
 18/24 A kérdező kommentje:

17

Csak három ilyen helyzetről tudok az ismerőseim közt. Persze nagyon ritka... :D

aug. 11. 10:48
 19/24 anonim ***** válasza:

18, ahogy fordított nemekkel is megesik.

Ha valaki hagyja lehúzni magát, így járt. De nem ez az általános.

Azért kell a hasonló anyagi helyzetű pár, hogy ne rontson a kapcsolat az én anyagi helyzetemen, életminőségemen, illetve, nagy igazság, hogy, ha két ló húzza a szekeret többre mennek, mintha az egyik ló húzza a szekeret, meg a másik lovat is.

Nekem jó anyagi háttér adatott, kaptam egy lakást és örököltem egy autót egyetem után. Ezt (lakás, jogsi, autó) meg akarom adni a leendő gyermekemnek is, ami nem lehetséges, ha a párom a felét, vagy annyit se ad hozzá az anyagiakhoz.

Az alapvető szokás és éltmód beli különbségeket nem is említve, amik remek táptalaja a vitáknak, problémáknak.

aug. 11. 11:20
 20/24 A kérdező kommentje:

19

Pont az ilyen (Mama - papa gazdag volt) tipusú nőknek kellene a leginkább toleránsnak lennie azokkal akik nem ilyen körülményekkel indultak el az életben. Persze ez nem igy szokott lenni, hanem a nagyképűség , lenézés a tapasztalható. Elvárások az egekben úgy a férfival szemben hogy te magad kaptad a lakást,autót és még kitudja mennyi segítséget.

aug. 11. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!