Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legnagyobb probléma egy nőnek?
Ha valaki ilyen buta kerdeseket ir ki ide ...
Hergelni jottel a nepet?
1
talán nem a fenti dolgok elsődlegesek a nőknek a partner kiválasztásánál te mellédumás ? Talán bárkit az alapján fog dönteni hogy valaki jólelkű, érdeklödö, állatvédő , sőt tényleg jókat cselekszik? Ez fog számítani vagy a fentebb választható tulajdonságok ?
1. Az intelligencia es a vilagra valo nyitottsag, erdeklodes nem diploma vagy nyelvvizsga fuggo...
Ergo nem ezek meglete a fontos!
2. A kolso szamit de nem szabad sablonosan gondolkodni ebben. Spec nekem jol megfelel egy 170cm macis pasi is. Vagy aputest. Ha jo a stilusa sarmja akkor a kinezet nem feltetlen olyan fontos. Extremitasoktol mentes legyen.
3. A korombeli ferfiaktol elvarhato h nem anyuval lakik es rendeklezik egzisztenciaval. Pl autoszerelo egy jo cegnel jo fizetessel onnalo eletvitellel.
20 evesen nem varhato el a felsorolt dolgok de a mai viszonyok kozott 30 evesen is max annyi h onnal lakhatas stabil munkahely olyan fizetessel ami fedezi a kiadasait esetleg egy kisebb megtakaritas vesz esetre. (500e 1milla kozott)
"Talán bárkit az alapján fog dönteni hogy valaki jólelkű, érdeklödö, állatvédő , sőt tényleg jókat cselekszik?"
Ezek spec szamitanak a legjobban mert hiaba vagyonos ha egy seggarc, vagy hiaba nez ki mint C.H. de buta mit a fold...
Nalam a jo pasi ismerve: van hol laknia alberlet vagy hiteles lakas az mindegy), van munkaja es szereti, van egy pici megtakaritasa vesz esetre, annyi a fizetese amibol meg rud elni a sajat szintjen, van penzugyi kulturaja, kedves erdeklodo jo fej erdekli a gazdalkodas a kornyezet vedelem. Nyitott a vilagra erdekli sok minden, szexualisan aktiv szinten nyitott kiserletezo.
A te leirasod vegletekben gondolkodik pedig a vilag szivarvanyosan sokfele.
Nagyon felszínes, aki így gondolkoidk.
Fogyatékos valaki, mert nincs diplomája? Nevetséges.
185/70? Ez trendi? Elképzeltem egy ilyen alkatú embert, a bordái is kint vannak.
Éhen is hal mindjárt, mert nem keres milliót, azért vannak ki a bordái is.....
Mind a három probléma.
Iskolázatlan= se érettségi, se szakma. Ha diploma nincs is, azért egy szakmát ki lehetne tanulni.
Igénytelenség= túlsúlyos, rohad a foga, büdös stb
Csóróság meg relatív. Én is voltam csóró, de azért annyira jól még nem keresek, hogy saját lakást vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!