Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijeszti el a nőket ha egy férfi az ismerkedési fázisban azonnal reagál az üzeneteire? Ha folyamatosan ír neki, és az emaileket/üzeneteket is megsokszorozza, meg se várva a választ? Mi a baj ezzel?
24-es ne trollkodj.
38F incel
23, pontosan rajtad cringeltem - De nem csodálkozom, hogy visszakérdezel, biztos nehéz lehet neked felfogni a dolgokat, azért vannak ezek a toxikus válaszaid, meg minden kommented után az, hogy incel.
Kérlek, folytasd
"Miért ijeszti el a nőket ha egy férfi az ismerkedési fázisban azonnal reagál az üzeneteire? Ha folyamatosan ír neki, és az emaileket/üzeneteket is megsokszorozza, meg se várva a választ? Mi a baj ezzel?"
Mert egy normális nő nem akar olyan társat aki : "ÉN szeretem megszabni a játékszabályokat és kontrollálni a nőt, szemmel tartani és a figyelmemmel elárasztani."
Te viszont a fenti viselkedéssel érzékelteted még időben, hogy komoly gondokkal küzdesz.
28-as ne zavarjon hogy a nőket a férfias, domináns hímek vonzzák nem a pincsikutyák. Lehet felétek már az a divat hogy kis tinichadekkel jöttök össze akiket ti öltöztettek de felénk még a férfi férfi és a nő nő.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!