Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban miért nem lehet találni olyan nőt vagy férfit aki virágnyelven képes beszélni?

Figyelt kérdés
aug. 7. 22:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
A virágnyelv a metaforikus, költői megfogalmazást jelenti, a jóisten áldjon már meg, te alulművelt paraszt.
aug. 8. 14:53
 22/28 A kérdező kommentje:

21-es

"metaforikus, költői megfogalmazást"

ezt 1 kommentelő sem irta

aug. 8. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:
61%

21

Köszönöm szépen a kedvességedet, te úriember. Nem tudom, hány éves vagy, én még akkor nőttem fel, amikor az emberek használták ÉS HELYESEN használták a szófordulatokat, kifejezéseket, szólásokat-mondásokat. A neten direkt utánanéztem a "virágnyelven beszélni" kifejezésnek és a legjobb találat az volt, amit a 13-asban leírtam.

Mi (Budapesten) évtizedekkel ezelőtt NEM a te általad írtak szerint

használtuk ezt a kifejezést.

Egyébként meg nem tudom, miért izgatod magad feleslegesen, én a KÉRDEZŐT kérdeztem, hogy mire gondol.

Pá, kicsinyem, kellemes (idegeskedéstől mentes) délutánt kívánok.

aug. 8. 14:59
 24/28 A kérdező kommentje:

ma 14:46

privátban leirom,ide nem merem,mert 21-es válaszoló máris leparasztozott,és alulmüveltnek mondott.gondolom ő nincs olyan amit ne tudott volna már az anyja méhében is.

aug. 8. 15:00
 25/28 anonim ***** válasza:
21-es vagyok, azt a 20-asnak szántam.
aug. 8. 15:02
 26/28 anonim ***** válasza:

24

Engem parasztozott le. De persze, írj nyugodtan privit.

13, 15, 20, 23 voltam

aug. 8. 15:03
 27/28 anonim ***** válasza:
52%
Huvujeve bovolovond !
aug. 9. 19:17
 28/28 anonim ***** válasza:

A sok ertelmiserult miatt:

Virág nyelv

Az a lényege, hogy amikor kimondunk egy szótagot, akkor újból elmondjuk a szótagot, de a mássalhangzót kicseréljük V-re

PL.: Peti áll a ház előtt.---> Pe-ve-ti-vi á-vá-ll a-va há-vá-z e-ve-lő-vő-t.

De vannak különlegesek is PL.: áll---> á-vá-ll. Itt nincs a magánhangzó előtt semmi.

Nagyon könnyű, szinte nem is kell gyakorolni, csak érezni kell.

aug. 9. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!