Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esély van rá, hogy ha virágnyelven szeretnék üzenni valamit egy lánynak, akkor érteni fogja?
Úgy értem, szerintetek felötlik-e benne olyan kérdés, hogy "vajon miért pont ezt a virágot kaptam"? Van rá esély, hogy utánanéz? Vagy ez már nagyon divatjamúlt dolog?
(Alig ismerjük egymást.)
Szerintem ez nagyon szép dolog, de sajnos nem valószínű, hogy meg fogja érteni (kivéve persze, ha tudod, hogy érdekli az ilyesmi - például egy udvarlási szokásokkal foglalkozó kultúrantropológusnak egész nyugodtan lehet jelentést hordozó csokrot adni. :D)
No de viccen kívül: mennyire bonyolultra gondolsz? Mert a vörös rózsát persze mindenki érti, de ezen kívül is vannak ismertebbek, pl. fehér (ártatlan szerelem) vagy sárga rózsa (barátság). Más alapon nyugszik, de szintén elég ismert, hogy nem igazán adunk krizantémot vagy kálát, mivel ezeket temetőbe szokás vinni..
Ha ilyesmire gondolsz, szerintem nyugodtan, de ha bonyolultabbra... végül is, szerintem veszíteni nem veszíthetsz rajta, de legbiztosabb, ha üdvözlőkártyát is mellékelsz a virághoz, azt már mindenki megérti. :)
Sok sikert a hölgy meghódításához! :)
L/22
Köszi. :)
Amúgy azért szeretném így, mert ő nagyon különleges és valami nagyon nagyot köszönhetek neki, és ezt nagyon szépen szeretném megtenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!