Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora esély van rá, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esély van rá, hogy ha virágnyelven szeretnék üzenni valamit egy lánynak, akkor érteni fogja?

Figyelt kérdés

Úgy értem, szerintetek felötlik-e benne olyan kérdés, hogy "vajon miért pont ezt a virágot kaptam"? Van rá esély, hogy utánanéz? Vagy ez már nagyon divatjamúlt dolog?

(Alig ismerjük egymást.)

2009. máj. 19. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha egy olyan lánynak akit alig ismersz virágot adsz, egy dolgot biztos le fog szűrni. :)
2009. máj. 19. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Legyél férfi, állj a talpadra, és állj elé, és hívd el valahova!
2009. máj. 19. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
MI nem igazán értem hogy hogy virágnyelven?
2009. máj. 19. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát, sok virágnak, sőt a színeknek is, van egy (inkább több) tradicionálisan kialakult jelentése. Nem is olyan régen nagyon figyeltek arra, hogy milyen virágot adtak valakinek, mert pontos szabályok vonatkoztak arra, hogy mikor milyet kell/lehet adni. Ezt hívják virágnyelvnek.
2009. máj. 19. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon szép dolog, de sajnos nem valószínű, hogy meg fogja érteni (kivéve persze, ha tudod, hogy érdekli az ilyesmi - például egy udvarlási szokásokkal foglalkozó kultúrantropológusnak egész nyugodtan lehet jelentést hordozó csokrot adni. :D)

No de viccen kívül: mennyire bonyolultra gondolsz? Mert a vörös rózsát persze mindenki érti, de ezen kívül is vannak ismertebbek, pl. fehér (ártatlan szerelem) vagy sárga rózsa (barátság). Más alapon nyugszik, de szintén elég ismert, hogy nem igazán adunk krizantémot vagy kálát, mivel ezeket temetőbe szokás vinni..

Ha ilyesmire gondolsz, szerintem nyugodtan, de ha bonyolultabbra... végül is, szerintem veszíteni nem veszíthetsz rajta, de legbiztosabb, ha üdvözlőkártyát is mellékelsz a virághoz, azt már mindenki megérti. :)

Sok sikert a hölgy meghódításához! :)

L/22

2009. máj. 19. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
én ismerem a virágnyelvet, és rögtön tudnám, hogy mit jelent (tetszene is az ötlet), csak nem lennék abban biztos, hogy a fiú, aki adná, tudatosan választotta volna a virágot.(ugyanis ma már a legtöbben bunkók és műveletlenek.)
2009. máj. 19. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Amúgy azért szeretném így, mert ő nagyon különleges és valami nagyon nagyot köszönhetek neki, és ezt nagyon szépen szeretném megtenni. :)

2009. máj. 19. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is annak a pacsi aki azt írta,írj üdvözlőkártyát és célozz finoman,hogy ennek a virágnak jelentése van.Tutira utánanéz.
2009. máj. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!