Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban miért nem lehet találni olyan nőt vagy férfit aki virágnyelven képes beszélni?
Figyelt kérdés
aug. 7. 22:09
11/28 anonim válasza:
Lehet ilyet találni.Mondjuk a kaocsolat bizonyos szintjére jutva ez már modorosnak és unalmasnak hat.Nem azt mondom, hogy az ember proli módon fejezze ki magát, de azért ebben is van egy határ, ami már x idő után kínos és mesterkélt.
12/28 anonim válasza:
Húsevô növényt nem szeretnék. Na, érted, mire célzok?
13/28 anonim válasza:
Itt a virágnyelven beszél jelentése:
"Aki nem mondja meg egyenesen, amit akar, hanem körbeírja, és csak célozgat rá."
"Nem fogalmaz tisztán és egyszerűen."
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
Na most ezek után csodálkozok, hogy bárki is olyan férfit/nőt keres, aki így beszél.
14/28 A kérdező kommentje:
Virágnyelvet akkor én rosszul értelmeztem sajnos.
Nem erre gondoltam.
aug. 8. 10:32
16/28 anonim válasza:
Mert elszaporodtak a prolik; de azért vannak páran értelmesebbek is.
17/28 anonim válasza:
#15 Gondolom szexuális értelemben véve értette.
18/28 anonim válasza:
Virágul nem, csak magyarul, olaszul, németül, angolul tudok 😁
19/28 A kérdező kommentje:
15-ös
különleges,nem szokványos romantikus fogalmazásra,ami szivből jön
aug. 8. 14:43
20/28 anonim válasza:
19
De a jóisten áldjon már meg, mire gondolsz pontosan? Hogy valaki szívemnek, kicsimnek, drágámnak nevezi a párját? Ezt magyarul úgy mondjuk, hogy becézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!