Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! A gyerekeik számát is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A gyerekeik számát is figyelembe véve melyik férfivel járnátok legszívesebben az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Az előző kérdésnél Magyar Péter fölényesen nyert:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A 6 versenyő közül 5-nek azonban már van néhány gyereke, Kovács Gergely a kivétel.

2024. aug. 5. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Magyar Péter (3 gyerek)
Jakab Péter (3 gyerek)
Vona Gábor (1 gyerek)
Szijjártó Péter (2 gyerek)
Toroczkai László (3 gyerek)
Kovács Gergely (0 gyerek)
9 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Politikussal SOHA. Tehát egyikkel se.
2024. aug. 5. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy az egyes. Nem szeretem a gerinctelen embereket.
2024. aug. 5. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyikkel se, nevetséges.
2024. aug. 5. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát, K. G. így sem nyerhet. Iszonyatosan fest. Nem tudom, hogy a káros szenvedélyei miatt vagy a genetikája is hulladék, de ezen a kinézeten a világon semmi nem tudna segíteni.
2024. aug. 5. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem járnék, de nálam csak a nulla gyerek lehet nyerő, szóval ha KG normálisan nézne ki, akkor vele.
2024. aug. 5. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nélkül se kéne egyik sem. Vona viszont jól nézett ki fiatalabb korában.
2024. aug. 5. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kovács Gergelyt írtam volna, mert kedvelem is, de Vona Gábor sokkal jobb pasi, szóval még gyerekkel is őt választanám. Azt leszavaznék titokban a kutyákra. :P
2024. aug. 6. 07:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tutujgatom más kölykét, se az ex feleség hülyeségét nem tolerálom.
2024. aug. 6. 08:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyikkel se jönnék össze és alapvetően kizáró ok nálam, ha van gyereke. De ha csak ilyen opció lenne, akkor inkább lennék együtt egy gyerekessel, mint egy drogfüggővel.
2024. aug. 6. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Kovács Gergely. Bírom is, meg jó nincs gyereke. Meg amúgy szerintem nem is csúnya.
2024. aug. 7. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!