Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jelezzem neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem neki, hogy érdekel?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi akivel egy közösségbe járunk, ő pedig mindenkivel jól kijön, férfi vagy nő, idős vagy fiatal nagyon jól és kedvesen el small talkol velük.

Honnan tudjam, hogy velem is csak kedves, vagy érdeklem is? És hogy jelezzem, ha esetleg érdekel? (Közös ismerősöktől tudom, hogy szingli)

Kicsi a falu, ha nyíltan megkérdezem és bebukom, arra a helyre többet nem mehetek, úgyhogy az ilyen direkt megnyílvánulásokat nem szeretném, hogy beégessem magam és utána kényelmetlen legyen mindenkinek.

aug. 5. 08:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Költöznék, de hát várunk az örökségre. De igen, ennél is sokkal rosszabb a dolog, az értelmesebb rokonaim többségének is már tele a töke és költöznének, mikor már a saját gyermekkori barátaik kezdik az ilyen baromságaikat ellenük. Soha soha nem randiztam semmilyen környékbelivel, mindig belvárosival, de most megkedveltem. Nem vagyok igazán kedvelt férfi körökben, így akkor inkább hanyagolom és keresek máshol mást, minthogy odamenjek hozzá.
aug. 5. 16:44
 12/18 A kérdező kommentje:
#10: Apám gyermekkori barátja odajött egyszer hozzám mert meglátott beszélgetni, utána már a dohányboltba mentek nekem visítva, hogy mit kurválkodok egy háromgyerekes családapával aki 30 évvel idősebb nálam és házas, meg biztos a szeretője vagyok. És akkor vőlegényem is volt.. De a fiataloknál se sokkal jobb a helyzet.
aug. 5. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

"Még a tizenévesek sem néznek ki valakit azért mert elmegy valakivel randizni és nem jön össze a dolog..."

De hát nem is erről van szó elsősorban.

Olvasd már vissza, amit az 5-ösben írt meg amit a 2-esben. Nőként egy ilyen közegben nem nagyon engedhetsz meg magadnak semmi konkrétat. Még akkor is pofázni fognak, ha nem utasít el a férfi (mert te "másztál rá"), de ha el is utasít... És bizony számít, hogy mit pofáznak, milyen véleménnyel vannak rólad, hogyan viszonyulnak hozzád. Ilyen helyeken ráadásul nem 3 napig tart minden csoda...

aug. 5. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Sztem egy falubeli ismeretlen, aki negatív véleményt alkot egy helybeniről, az akkor is elhordana mindenfélének, ha egy évben egyszer egymásra köszönnétek az utcán. Neked ilyen emberek véleménye számít?
aug. 5. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A falunak köze van a magánéletedhez.
aug. 5. 18:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Ez egy szem példa volt, de a semmiből is hatalmas balhé van, mint mondtam saját magamat a saját otthonomnál nem lehetetleníteném el másoktól.

De itt az emberek gyerekkori barátai is ezt csinálják egymással, nem csak az idegenek és nem csak egyszer-egyszer.

aug. 5. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Én elköltöznék onnan a picsába.
aug. 5. 20:41
 18/18 A kérdező kommentje:
#18: igyekszem, de még még 1-2 év, és nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől.
aug. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!