Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jelezzem neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem neki, hogy érdekel?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi akivel egy közösségbe járunk, ő pedig mindenkivel jól kijön, férfi vagy nő, idős vagy fiatal nagyon jól és kedvesen el small talkol velük.

Honnan tudjam, hogy velem is csak kedves, vagy érdeklem is? És hogy jelezzem, ha esetleg érdekel? (Közös ismerősöktől tudom, hogy szingli)

Kicsi a falu, ha nyíltan megkérdezem és bebukom, arra a helyre többet nem mehetek, úgyhogy az ilyen direkt megnyílvánulásokat nem szeretném, hogy beégessem magam és utána kényelmetlen legyen mindenkinek.

aug. 5. 08:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
"helyre többet nem mehetek" Ezt csak is te döntöd el, nem más... Kitiltanak a helyről vagy mi? :)
aug. 5. 08:59
 2/18 A kérdező kommentje:
Kis faluban ez nem így működik. Valakivel beszélsz, a falu másik oldalán már seggből szájba rakja. Oda meg nem megyek, ahol már kényelmetlenül érzem magam. :)
aug. 5. 09:00
 3/18 anonim ***** válasza:
Pont ezeket, a női jellegzetes utalásokat imádják a férfiak. Ja nem.. Ha már most ennyit nem teszel meg az ügy érdekében, mert máris a nem létező következményre gondolsz, akkor mi lenne később, ha esetlegesen érdekelnéd te is őt? Majd nem mész vele randizni mert jaj mit mondanak a faluban? A falu emberei élik az életed vagy te? Gyakorlatilag eldobod a lehetőséget, mert jajj mit mondanak mások.. Hát akkor javaslom a kutyákat / macskákat.
aug. 5. 12:37
 4/18 anonim ***** válasza:
+ Utalgatás stb. Na pont ezek inkább az igazán extrém pletykák legjobb alapjai, mikor meghallja / meglátja valaki és másnapra k*va vagy. Ahelyett hogy szemtől szembe elmondanád neki, hogy szimpatikus és megismernéd jobban vagy valami. Mást felesleges mondani meg utalgatni, mert ha megvan a kémia akkor úgyis kialakul magátol az egész.
aug. 5. 12:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Az, ha valakivel randizol nem botrány, de ha nőként elutasítanak, rajtad röhög az egész nép. És azért az ember életét jelentősen befolyásolja, hogy milyen közegben van és hogyan viszonyulnak hozzá, te se mennél oda haza szívesen, ahol kiröhögnek és vicc tárgya vagy.
aug. 5. 12:58
 6/18 anonim ***** válasza:

Csak beszélgessetek. Ha úgy gondolod több is lehet akkor hívd el egy olyan programra amit csinálsz. Lehet ez bevásárlás, szóval nem kirívóan randi kategória. Ha utána nem hív, ír magától, akkor nem érdekled annyira.

Ha ír akkor arra is figyelj mit ír. Ha azt írja a táskádban maradt a tubusos fokhagymakrém, akkor az azt jelenti, hogy a táskádban maradt a tubusos fokhagymakrém. Ne képzelj bele többet.

aug. 5. 16:07
 7/18 retektorta ***** válasza:
Mi ezt óvodában úgy csináltuk, hogy ha tetszett egy lány, akkor mögé lopakodtam és irgalmatlanul fejbe basztam a dömperemmel. Ebből tudta, hogy érdekel. Próbáld ki te is, amúgy is kb. ezen az szinten vagy. Szájára vesz a falu? Édes istenem...
aug. 5. 16:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted irreális attól félnem, hogy ha elmegyek valahová, kiröhögnek, hozzám se szólnak, kiutálnak, elvágtam magam így mindenkinél, a közösségemnél, értem, biztos én vagyok gyerekes.
aug. 5. 16:30
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, falun nőttem fel, de ez totális baromság.. Vagy ha tényleg ilyen fura emberekkel vagy körbevéve húzz el onnan a fenébe. Még a tizenévesek sem néznek ki valakit azért mert elmegy valakivel randizni és nem jön össze a dolog...
aug. 5. 16:37
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Retektora meg az azonos véleményen lévők egyszerűen csak kicsit sincsenek képben, hogy működik az élet falun. Azt hiszik, ott is mindent és mindenkit le lehet szarni következmények nélkül, mint Bp-n vagy egy nagyvárosban. Hát nem. Teljesen jogos a félelmed, az óvatosságod, főleg, ha nem áll szándékodban vagy módodban sem a közeli, sem a távoli jövőben elköltöznöd. Hacsak valami qrva nagy gebasz miatt másképp nem alakul, engem is az én falumban fognak még eltemetni is. Persze, hogy ezerszer meggondol az ember minden megnyilvánulást. De még akkor is, ha "csak" pár évig kell maradnia.
aug. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!