Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem, hogy szívesen megismerném közelebbről és hogy érdekel?
Tudom nagyon tini kategóriának tűnik a kérdés, de igazából nincs túl sok tapasztalatom ilyen téren. Elég speciális a helyzet, hogy hogyan ismerkedtünk meg, nem is akarom ebbe az irányba elvinni.
Lényeg a lényeg, hogy egy társaságba kerültünk és ott megismertem ezt a férfit. Nagyon szimpatikus és szerintem én is az vagyok neki. Amikor beszélgetés folyik a társaságban és pl.: komoly arccal ül, ha én megszólalok akkor rögtön elkezd mosolyogni, "felvidul". Érdeklődő, sokat kérdez, stb. Tudom ez még semmi, meg ez szimpla kedvesség is lehet, de szeretném kideríteni, hogy lehet-e több a dologból.
Szerintem az én testbeszédemen, mimikámon amúgy elégge látszódott az érdeklődés, de az hogy nekem nyilvánvaló, nem jelenti, hogy a másiknak is az.
A lényeg: szívesen találkoznék vele kettesben, nem feltétlen randevúzni, hanem egyáltalán kideríteni, hogy van-e sansz, ő mit gondol.
Kifejezetten őt kettesben talalkozni elhívni (gáz vagy sem) beismerem nem merem. Kicsit egyébként visszahúzódóbb típus talán, nem az a nagyon közvetlen, nagyon beszédes, bár nem ismerjük még egymást régóta az is igaz.
Amikor találkozunk, hogyan tudnám egyértelműen jelezni felé, hogy érdekel, anélkül, hogy direkte megmondanám/elhívnám. Sok mosoly, érdeklődés, testbeszéd stb részemről megvan.
Tudom, hogy nagyon tini kérdés, de nagyon rég ismerkedtem utoljára (hosszú kapcsolat miatt).
Sehogy máshogy. Vagy folytatod a flörtölést és megvárod, amíg kezdeményez, vagy te lépsz és elhívod.
Az utóbbinak van egy enyhébb verziója, amikor a csapattal szervezel egy közös programot. Pl. a társaságból kiválik pl. 3-4 ember: te, egy-két barátnőd, plusz a kiszemelt és ti külön elmentek egy buzonyos koncertre, kiállításra, stb. helyre és így közelebb kerülhetsz hozzá. Ha van bizalmasod (!) a társaságban, akkor elmondhatod ezt neki, hogy tetszik XY és olyan szituációba szeretnél kerülni, ahol többet beszélgethettek. És ilyenkor a rendes barátnő szervez egy programot, ahova mindketten meghívást kaptok, persze diszkréció mellett.
Kis társaság viszonylag és elég új, szóval itt a bizalmas kilőve.
Valószínűleg marad a flört, bátorítás stb. Aztán ha nem lép semmit, valszeg nem is akar.
Csak nem tudom, hogy mi az ami a férfiaknak egyértelmű. Ebbe szerintem elég más a két nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!