Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet hogy egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy egyszerűen nem vagyok szerethető, vagy túl unalmas vagyok?

Figyelt kérdés

Mit lehet tenni ez ellen?

F

aug. 5. 07:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7: Nevezhetjük bárminek, a lényeg: kell az ÚJ inger FOLYAMATOSAN. A másiktól "érkezve" is. Neked ilyen típusú, amit leírsz, másnak másfajta, ez már részletkérdés. Nem tolerálható az ingerszegénység.
aug. 5. 08:35
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Valakinek kell az új inger, másnak nem.
aug. 5. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:

11 folyt.: Vagy nem jól tolerálható. Megjelenik az a feszítő, kényelmetlen, kínlódós érzés... Lásd a 10-es volt barátnőjét is, neki például mindig menni, menni, menni kellett, gondolom, rövid időn belül elviselhetetlenné vált számára, ha a fenekén kellett ülni, pláne otthon.

12: Fontosak az arányok. Nyilván van még ma is a világon, akinek nem, főleg az idősebb generációban (velük például nagyon jó kapcsolatunk tud lenni hosszabb távon is), de persze a fiatalok között is akadhat elvétve. Sok szerencsét, hogy pont egymásra találjatok, úgy, hogy emellett még minden más lényeges dolog is passzoljon... Általában ez nem szokott sikerülni, ehelyett újra és újra azokba futunk bele - mert velük van már tele a világ -, akiknek kevesek vagyunk, unalmasak (és szerethetetlenek).

aug. 5. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:

7-es, értem amit írsz, viszont ennek a nőismerősömtől pont azt kérdeztem, hogy akkor ezek szerint ő elvárja egy férfitól, hogy ne legyen unalmas. Erre rögtön rávágta, hogy nem, sőt neki ezzel fordítva semmi baja nincs, pont hogy tetszik neki ha a férfi nyugodtabb, és nem pörög. De ő maga meg egy pögős, aktív személyiség, tele programokkal.

Őszintén szólva szkeptikusan hallgattam ahogy beszél, mert szerintem amit megfogalmaz, és amilyen életet él, az nagyon különbözik - és lehet hogy nincs elég önismerete, vagy rálátása, hogy mi-mivel jár.

Szóval én hiába nyugtattam, hogy ne féljen tőle, hogy unalmas lesz... láttam, hogy ez egy nagyon hosszú beszélgetés lesz, és talán hónapok, évek lesz, mire el tudja magát engedni, és meri elengedni ezt a görcsöt, félelmet, és nem attól retteg, hogy mikor száll ki a másik, mert megunta.

Én nem a pörgést, a programokat, vagy az egyebeket várom a másiktól, vagy hogy produkálja magát. És ő szerintem félreismeri a férfiakat, és saját magát is - vagy csak rossz kapcsolatai lehettek. Van aki szeret élni, és mindenféle hétköznapi dolgokban is boldog, és nem merül fel benne, hogy a másik a boldogságfelelős. Szerintem egy magát unalmasnak tartó személy is tud érdekes lenni, ehhez beszélgetni kell. De ha alapból nem szeretik egymást, akkor úgyis csak addig tart az egész, amíg az izgalom van... vagy addig se.

aug. 5. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Most ünneprontó leszek, de tényleg vannak baromira sótlan és unalmas nők és pasik. Ezt valahogy nem akarja senki elhinni, azt hiszi hogy ők könnyű prédák, és majd az aktuális vadász kezei között baromira érdekes, szexcentrikus emberekké válnak. :) Aztán 2 találkozás után elmegy a próbálkozó életkedve is, majd továbbáll.

10. Nem attól érdekes valaki hogy pörög, meg program-program-program. Mondjuk attól hogy fapovával van minden helyzetben. Vagy nem igazán tud érdemben hozzászólni semmihez. Életében sem csinált semmit, nem tud mesélni, beszélgetni semmiről. Döntésképtelen. Vagy mindenről ő dönt, és az általában nemleges. Nem érdeklődik, nem kommunikál. Csak van, lélegzik, ezzel annyi is.

aug. 5. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!